Redactia.ro
Home » Știri » Petrică Mîțu Stoian a murit. Interpretul de muzică populară se afla internat la ATI

Petrică Mîțu Stoian a murit. Interpretul de muzică populară se afla internat la ATI

GALERIE FOTO (2) Petrică Mâțu Stoian a murit (1)

Petrică Mîțu Stoian a murit. Doliu în lumea folclorică! Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Artistul se afla internat la secția ATI de la spitalul din Reșița.

Petrică Mîțu Stoian a murit. Interpretul de muzică populară se afla internat la ATI

Petrică Mîțu Stoian a murit. Interpretul de muzică populară era internat la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgență din Reșița. Artistul a fost dus de urgență la spital, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în tratament post COVID-19 la o clinică privată din Caraș-Severin. Din păcate, starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

În această dimineață, artistul a început să se simtă rău, fiind preluat de o ambulanță și dus de urgență la spitalul din Reșita. Ulterior, medicii au reușit să-l stabilizeze, dar se pare că starea starea de sănătate a interpretului de muzică populară s-a înrăutățit. „Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

Colegii de breaslă și prietenii sunt șocați de moartea artistului, mulți dintre ei  postaând mesaje înduioșătoare pe Facebook. „Astăzi a plecat dintre noi o MARE valoare a folclorului românesc , dar și un om minunat, un al doilea tată al meu Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea ! Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer , o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați ! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică🥺”,  a scris artistul Alin Gabriel Matei.De ce doamneeeeeee?????De ce mi-au luat un prieten bun?De ce mi-ai luat un suflet bun și cald????De ce doamneee atâta durereeee???„, a scris o prietenă de-a artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: