Redactia.ro
Home » Știri » Petrică Mîțu Stoian i-a apărut în vis Niculinei Stoican! Mesajul primit din lumea de dincolo: „Mi-a spus: să nu uiți…”

Petrică Mîțu Stoian i-a apărut în vis Niculinei Stoican! Mesajul primit din lumea de dincolo: „Mi-a spus: să nu uiți…”

Niculina Stoian a mărturisit care era, de fapt, relația ei cu Petrică Mîțu Stoian, susținând că nu aveau nevoie unul de celălalt ca să se susțină pe scenă.

Niculina Stoican a povestit, în preajma sărbătorilor, despre un episod extrem de emoționant legat de regretatul Petrică Mîțu Stoian. Artista spune că acesta i-a transmis un mesaj de dincolo.

Petrică Mîțu Stoian i-a apărut în vis Niculinei Stoican! Mesajul primit din lumea de dincolo

”Relatia mea cu Petre a fost una de cu totul alta natura. O relatie bazata, in primul rand, pe locul in care ne-am nascut. Noi, impreuna, eram o forta! Cream atatea invidii si atatea rautati, au fost atatia colegi in jurul nostru care n-au facut nimic altceva toata cariera lor decat sa ne desparta, sa ne dea la o parte, sa nu mai fiu eu, sa vina altcineva. Asta este liberul arbitru, legea supravietuirii… ca in jungla! Eu nu aveam nevoie, si nici el! Nu aveam nevoie unul de celalalt sa ne sustinem pe scena pentru ca noi eram o forta pe scena si separat.”, a declarat Niculina Stoican.

Totodată, Niculina Stoican a mai spus că, după moartea lui Mîțu Stoian, l-a visat pe regretatul artist. Acesta i-ar fi amintit despre întelegerea dintre ei.

”Noi am avut o intelegere pe care eu am respectat-o cuvant cu cuvant! L-am si visat, mi-a spus: sa nu uiti de intelegere!”, a mai marturisit Niculina Stoican, potrivit Star Popular.

Însă iată ce declarații a făcut despre bunii colegi de scenă ai lui Petrică Mîțu Stoian.

Niculina Stoican, adevărul dur: „Niciodată prietenă cu Enceanu, Steliana Sima sau Mariana Ionescu”

După moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian au ieșit la lumină mai multe detalii neștiute de fani și adevăruri despre relațiile dintre colegii săi de breaslă.

Iar dacă Niculina Stoican susține că a avut o relație sinceră cu Mîțu Stoian, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, despre Constantin Enceanu, Steliana Sima și Mariana Ionescu nu poate spune același lucru

„Eu nu am fost niciodată prietenă nici cu Enceanu, nici cu Steliana Sima și nici cu Mariana Ionescu. Noi suntem colegi și asta nu înseamnă că nu îi prețuiesc pentru ceea ce sunt ei, pentru faptul că facem parte din aceeași generație.”, a mai mărturisit Niculina Stoican.

“Nu ne-am vizitat niciodată, dar asta nu înseamnă că este greșit. Nu înseamnă că dacă apărem la televizor și stăm unii lângă alții și zâmbim, ne petrecem, lucrul acesta trebuie să-l facem pentru public. Nu înseamnă că după ce ieșim din filmare trebuie să ne batem sau trebuie să ne ducem de la unul la altul să dormim câte o săptămână că trebuie să mulțumim pe cineva. Nu-mi trăiesc viața ca să mulțumesc pe cineva, că nu am de ce.

Eu sunt foarte stăpână și foarte corectă pe ceea ce spun și îmi susțin sentimentele și ceea ce sunt și nu am nimic de ascuns. Ei sunt colegii mei, nu au fost niciodată prietenii mei.”, a mai explicat Niculina Stoican, într-un interviu la Pro tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: