Redactia.ro
Home » Știri » Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat astăzi. Sicriul interpretului a avut sicriu cu capac frigorific

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat astăzi. Sicriul interpretului a avut sicriu cu capac frigorific

GALERIE FOTO (2) Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat astăzi.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat astăzi. Moartea interpretului de muzică popușară a picat ca un trăsnet în rândul artiștilor, și nu numai. Familia artistului este împietrită de durere de plecarea mult prea devreme a cântărețului. Apropiații lui Petrică Mîțu Stoian i-au închiriat un sicriu cu capac frigorific, pentru care au plătit o sumă enormă.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat astăzi. Sicriul interpretului a avut sicriu cu capac frigorific

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat astăzi. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață, sâmbătă seara, la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian se afla sub tratament post-COVID19, când a fost transportat de urgență la spitalul din Reșița. Din păcate, starea de sănătate a artistului s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Ansamblul Mariei Tănase, în Craiova, acolo unde toți cei dragi își pot lua rămas bun de la el.

Marți seara, cortegiul funerar a fost mutat la Teatrul Național din Craiova. Rudele, apropiații și fanii artistului au venit să-și ia rămas bun de la regretatul interpret de muzică populară. Rudele lui Petrică Mîțu Stoian au încercat ca ultimele zile pe care le va petrece pe pământ să fie așa cum se cuvine. Familia și-a dorit ca fața lui să fie văzută de toți cei care au vrut să-i aducă un ultim omagiu, astfel că au decis să închirieze un capac de sticlă frigorific pentru sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Petrica Mitu Stoian

Acest capac frigorific de sticlă a fost închiriat cu prețul de 200 de lei pe oră, dar pentru apropiații artistului, banii nu mai sunt relevanți în această situație. Singura dorință a acestora este ca Petrică Mîțu Stoian să nu plece cu vreun regret de pe această lume.

Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum

Sute de oameni participă la înmormântarea celebrului artist, iar zeci de interpreți de muzică populară cer să i se facă dreptate. Artiștii se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum pe colegul lor, Petrică Mîțu Stoian, și să-au reunit în fața Teatrului Național din Craiova. Colegii de breaslă ai cântărețului, membrii Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului, au ajuns și ei la înmormântare și vor cânta în fața Teatrului Național, în memoria regretatului artist. Managerul Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului, Gheorghe Porumbel a povestit cu lacrimi în ochi cu a primit vestea tragică. ”Sâmbătă seara m-a sunat… nici nu pot să vorbesc de lacrimi. M-a sunat inițial șoferul de la Doina Gorjului să îmi spună că pe un post de televiziune s-a anunțat că Petrică este grav bolnav, că este foarte rău. Abia atunci s-a declanșat totul. Am început să îmi sun prietenii, colegii și nimeni nu știa nimic. (…) Nu știam ce s-a întâmplat”, a povestit Gheorghe Porumbel.

Artiștii prezenți la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian sunt revoltați în legătură cu ultimele informații venite în cazul morții sale. Cântărețul ar fi avut o moarte violentă, potrivit legiștilor care au realizat autopsia. Aceștia au spus că Petrică Mîțu Stoian a murit din cauza unui șoc traumatic, din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric, făcut la o clinică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: