Redactia.ro
Home » Știri » Pippa Middleton, însărcinată a doua oară! ”O veste fantastică într-un an dificil”

Pippa Middleton, însărcinată a doua oară! ”O veste fantastică într-un an dificil”

GALERIE FOTO (4)

Pippa Middleton, sora lui Kate Middleton, este însărcinată pentru a doua oară. Sora Ducesei de Cambridge și James Mattews sunt nerăbdători să devină din nou părinți. Cei doi mai au împreună un băiețel.

 

Pippa Middleton, însărcinată a doua oară

Sora cea mică a Ducesei de Cambridge și soțul ei, James Mattews, urmează să devină din nou părinți. Cei doi au declarat că frumoasa veste a venit într-un moment dificil în acest an.

„Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată, în ciuda acestui an dificil. Întreaga familie este încântată’, a declarat o sursă apropiată familiei pentru publicația Page Six, citată de Viva!

Pippa Middleton și soțul ei nu au dorit să dea alte detalii cu privire la sarcină. Astfel, nu este cunoscut încă sexul bebelușului. Pippa Middleton și soțul ei sunt extrem de rezervați în privința vieții personale și au păstrat discreția cu fiecare ocazie.

Sora Ducesei de Cambridge a povestit, însă, despre Arthur, primul lor copil, care acum are doi ani.

„Acum, când Artuhur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc diverse activități pentru el. Era nevoie de mai mult decât plimbări prin parc cu căruciorul. Sala noastră locaă de gimnastică pentru bebeluși a fost salvatoare. Este un spațiu mare plin de distracție, obiecte moi, mingi, leagăne, mini trambuline și multe altele care pot stimula și angaja bebelușii și copiii mici”, spunea Pippa Middleton în urmă cu un an.

Pippa Middleton, sora cea mică a Ducesei de Cambrige, a devenit celebră după apariția fermecătoare pe care a avut-o la nunta surorii sale, Kate, cu prințul William. Pippa s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu milionarul James Matthews, fiind logodiți din iulie 2016.

Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în 2018. Pippa a născut la spitalul Mary din Londra, în aripa privată Lido, fiind același loc în care au fost născuți și copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: