Redactia.ro
Home » Monden » Plănuiau să se căsătorească, dar au amânat totul în ultimul moment. Adriana Bahmuțeanu și George nu mai ajung anul acesta la altar

Plănuiau să se căsătorească, dar au amânat totul în ultimul moment. Adriana Bahmuțeanu și George nu mai ajung anul acesta la altar

adriana bahmuteanu iubit

Încurcate sunt căile dragostei! Adriana Bahmuțeau nu mai face nuntă, deși abia aștepta să ajungă în fața altarului alături de partenerul său de viață, afaceristul George Restivan. Care este motivul care i-a determinat pe cei doi să amâne fericitul eveniment pe care îl așteptau cu sufletul la gură.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

În luna iunie a acestui an, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan urmau să se căsătorească la Starea Civilă, acest lucru fiind anunțat cu entuziasm de ambii parteneri. Cu toate acestea, se pare că planurile lor s-au schimbat recent, iar cei doi au făcut declarații explicând motivele pentru care vor amâna data cununiei civile.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au explicat că le este foarte dificil să îi adune pe toți apropiații în ziua respectivă, deoarece își doresc ca toți cei dragi să fie prezenți la eveniment. Din cauza faptului că mulți dintre invitați nu vor putea participa la cununia civilă din luna iunie, cei doi tineri au hotărât să amâne evenimentul pentru a putea să se bucure de prezența tuturor celor dragi atunci când va fi cazul.

Motivul pentru care îndrăgostiții au amânat nunta

Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa.

 Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai sm un pic, mai respirăm și mai vedem”,  a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform Click!

Dacă în urmă cu câteva luni, Adriana Bahmuțeanu se gândea cu nerăbdare la nuntă și era asaltată cu tot felul de dovezi hiperbolice de afecțiune, iată că timpul a trecut, iar vedeta a ajuns la concluzia că nu are de ce să se grăbească cu nunta. Conform Adrianei Bahmuțeanu, iubirea lor nu are nevoie să fie validată de existența unor acte din moment ce ei doi deja trăiesc precum un soț și o soție.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: