Redactia.ro
Home » Știri » Planul pus la cale de Miruna Pascu. Aşa voia femeia să-l scoată pe şoferul drogat de la 2 Mai din închisoare!

Planul pus la cale de Miruna Pascu. Aşa voia femeia să-l scoată pe şoferul drogat de la 2 Mai din închisoare!

Interceptările telefonice dintre Miruna Pascu şi fiul ei, Vlad, aflat în arest preventiv, au scos la suprafaţă planul pus la cale de femeia de afaceri pentru a-şi scoate fiul de după gratii.

Se pare că ea avea o „schiţă” bine elaborată, bazată pe ajutorul unor oameni pe care ar fi urmat să-i plătească cu bani „grei”.

A vrut să-i facă dosar medical

Miruna Pascu i-a transmis fiului ei că va încerca să-i facă dosar medical pentru a-l trimite în Spitalul penitenciar Rahova. Apoi va plăti articole în presă care să-i spele imaginea.

Iată ce au relevat stenogramele!

VLAD PASCU: Mă trimite undeva că nu te ține aici după ce închide rechizitoriul.

MIRUNA PASCU: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la (n.l. neinteligibil) Rahova. Să te trimită pe aici pe Rahova. Vedem.

VLAD PASCU: Pe Rahova?

MIRUNA PASCU: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am… (n.l. neinteligibil, vorbesc suprapus)

VLAD PASCU: (n.l. neinteligibil) cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital.

MIRUNA PASCU: E cel mai bun centru…adică cel mai curat și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficial de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniu ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu…

VLAD PASCU: Mbine…

MIRUNA PASCU: Primul lucru pe care tre să-l fac, e să fac dosar medical. Cu siguranță tre să-ți fac în primul rând dosar medical și dup-aia încet, încet. Tu cu cine mai ești acuma în camera aia?

Într-o altă discuție, cei doi vorbeau despre decapitarea poliției de la Constanța.

VLAD PASCU: Eu cred că subiectul ăsta a fost mai mult. A dat toată poliția jos, toate capetele de sus de…Pe aicea din județ.

MIRUNA PASCU: E posibil să fi existat niște chestii…
VLAD PASCU: (n.l. neinteligibil) o anchetă foarte mare în mai multe chestii. A venit ieri aicea a venit DNA-ul și ministrul la IPJ cu restructurarea, că nu mai e nimeni. L-au dat jos și pe comandantul ăla de sus, i-au dat jos pe toți.

MIRUNA PASCU: Mama…
VLAD PASCU: …șeful de poliție de circulație, șeful de nu știu ce…numai șefi.
MIRUNA PASCU: Sunt prea mică pentru războiul ăsta.

VLAD PASCU: (n.l. neinteligibil) Șefu, șefu…afară. A fost un scandal foarte mare că au fost găsite o grămadă de probleme ale sistemului.

MIRUNA PASCU: Mama…
VLAD PASCU: Pe mine nu au avut cu ce să mă bage mai rău decât cu niște poze de căcat ca să mă bălăcărească Lazarus și încă trei indivizi pe la televizor, care cu asta se ocupă și-și câștigă pâinea.

În legătură cu presa, Miruna Pascu îi povestea fiului despre planul ei de a-i spăla imaginea.

MIRUNA PASCU: O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia, încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani din păcate a alunecat într-o direcție proastă.

Miruna Pascu nu a mai apucat să-și pună în aplicare planul. Ea a fost arestată pentru 30 de zile pentru că a vrut să influențeze martorii.

Miruna Pascu, arestată şi ea

Probabil că femeia va întâmpina mari dificultăţi să-şi ducă planul la capăt, având în vedere că a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, vineri, 15 septembrie, pentru șantaj, după ce a încercat să o convingă pe iubita lui Vlad să nu meargă la audieri la DIICOT, spunându-i că va intra acolo în calitate de martor și va ieși suspectă.

De asemenea, au fost arestați și dealerii care îi furnizau droguri lui Vlad Pascu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: