Redactia.ro
Home » TV » Pleacă de la PRO TV după 25 de ani. Cu ce post a semnat Bebe Cotimanis

Pleacă de la PRO TV după 25 de ani. Cu ce post a semnat Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis se retrage de la Pro Tv după 25 de ani. Actorul va fi vocea principală pentru Prima Tv din 5 octombrie. Acesta va putea fi auzit și la televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K.

Pleacă de la PRO TV după 25 de ani. Cu ce post a semnat Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis, în vârstă de 65 de ani nu va mai fi „vocea” Pro Tv, cea cu care publicul era obișnuit de 25 de ani. Actorul va deveni „vocea” Prima Tv, anunțul fiind publicat de către postul de televiziune.

Potrivit comunicatului publicat, Bebe Cotimanis va putea fi auzit și la televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K.

Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România şi din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât şi pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K”, anunţă postul de televiziune.

Clever Business Transilvania a preluat în septembrie Prima Tv, adăugând și o televiziune generalistă. De asemenea, grupul media, dezvoltat de Adrian Tomșa, mai conține televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar şi site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro şi profit.ro.

Bebe Cotimanis, poveste de dragoste cu Iulia Dumitru

Actorul Bebe Cotimanis trăiește o poveste de dragoste cu actrița Iulia Dumitru. Cei doi s-au cunoscut și îndrăgostit pe scena teatrului.

Cotimanis a declarat că simte că mama sa, care s-a stins din viață este cea care i-a trimis-o pe Iulia în viața sa. „Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi. Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a mai spus actrița.

Bebe Cotimanis, a jucat în multe filme apreciate de-a lungul timpului, dar rolul său cel mai faimos rămâne cel a lui Grigore Varlam, din serialul românesc „Lacrimi de Iubire” – 2005 – 2006, alături de Adela Popescu, Dan Bordeianu, Carmen Tănase și Lucian Viziru .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: