Redactia.ro
Home » Știri » Plutonierul care a stat pe pervaz 24 de ore și a amenințat cu sinuciderea a fost salvat. Cum au intervenit polițiștii

Plutonierul care a stat pe pervaz 24 de ore și a amenințat cu sinuciderea a fost salvat. Cum au intervenit polițiștii

tentativa sinucidere

Bărbatul care ameninţă că se aruncă pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din Timişoara a fost salvat de pompieri. Unul dintre aceștia l-a adus în siguranță în interiorul locuinței, iar bărbatul a fost preluat de către medici pentru a fi examinat.

UPDATE 9 iunie 2023, ora 11.30

Pompierii au reușit să-l recupereze pe bărbatul din Timișoara care a stat la pervazul geamului mai bine de 24 de ore, amenințând cu sinuciderea.

El va fi condus la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare și pentru a fi evaluat psihiatric de către medici. În timpul nopții care a trecut, plutonierul a refuzat să coboare de pe pervaz în schimb a solicitat apă și un sandviș din partea negociatorilor, precum și țigări. În momentul interveniției echipei de salvare, el era vizibil obosit și epuizat din punct de vedere emoțional

Un militar de 37 de ani din Timișoara amenință că se sinucide

Un militar din Timișoara, care are vârsta de 37 de ani, se află la etajul șapte al unui bloc de pe Calea Şagului, în apropierea pervazului și amenință că se va arunca în gol.

Polițiștii, ambulanța, dar și o echipă de pompieri s-au deplasat la fața locului și încearcă să intervină pentru a-l determina pe bărbat să renunțe la planul său. Pompierii au instalat o saltea pneumatică la parterul blocului în eventualitatea în care bărbatul intenționează să se arunce în gol.

Iubita militarului a fost adusă la reședință acestuia și i s-a permis pătrunderea în casă alături de un negociator, însă conform primelor informații, bărbatul a refuzat să comunice cu ea. În schimb, plutonierul i-ar fi dezvăluit negociatorului că problemele cu care se confruntă la serviciu sunt unele cât se poate de grave, acesta fiind motivul pentru care dorește să-și încheie socotelile cu viața.

Pompierii au instalat o saltea pneumatică la parterului blocului

„Un bărbat în vârstă de 37 de ani ameninţă că se arunca de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Sagului din Timisoara. La faţa locului sunt poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timişoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş, pompierii şi un echipaj medical”, se arată în comunicatul transmis de către IPJ Timiș.

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc. Ea a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar în momentul relatării ea se află în afara oricărui pericol.

Sursă Kanal D

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: