Redactia.ro
Home » Știri » „Poarta Iadului”, locul cu fenomene stranii din România. Puțini îndrăznesc să se avânte până acolo

„Poarta Iadului”, locul cu fenomene stranii din România. Puțini îndrăznesc să se avânte până acolo

„Poarta Iadului”, locul misterios din România. De ce îndrăznesc puțini să se avânte până acolo

„Poarta Iadului” este un loc din România învăluit de o legendă stranie, care vorbește de un om care a pierit acolo. Prin urmare, puțini se avântă prin acele împrejurimi, tocmai din acest motiv. Iată despre ce e vorba.

„Poarta Iadului”, locul din România învăluit de o legendă tragică

O pădure foarte veche și mare din Botoșani, mai exact, de la marginea satului Cerbu din comuna Copălău, a primit numele de Poarta Iadului.

De ce tocmai această denumire? E simplu. Ar fi vorba despre numeroase fenomene stranii și orori care s-ar petrece sau s-ar fi petrecut acolo. Se vorbește inclusiv despre apariții de OZN-uri sau lumini misterioase, care apar sau dispar în mod subit. Totodată, acel loc este periculos și din cauza gropilor cu noroi fără fund, din care este aproape imposibil să mai ieși odată ce ai intrat. Mai mult decât atât, există o legendă care spune că o forță periculoasă îi trage în jos pe cei care au intrat acolo.

Mai mulți oameni din comună, cei care sunt mai superstițioși din fire, în special, sunt de părere că pădurea este blestemată şi se feresc de ea. În urmă cu foarte mulți ani, un om ar fi pierit odată ajuns acolo. Ar fi vorba despre un bărbat care s-a refugiat în pădure, iar mai apoi nimeni nu a mai știut nimic despre el. El ar fi fost înghițit de noroi, cu calul și căruța pe care le avea, potrivit Spynews.

Și mai există un alt loc din România cunoscut sub numele de „Poarta Iadului”, situl geologic Pâclele Mici, situat în județul Buzău. Acesta este un câmp de noroi vulcanic unde gazele naturale provenite de la adâncime ies la suprafață printr-o serie de fântâni de noroi. Aceste fântâni de noroi, alături de specificul peisajului, i-au adus acestui loc acea poreclă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini