Redactia.ro
Home » Știri » Polițist în vârstă de 60 de ani, agresat de un bărbat fără mască căruia i-a interzis accesul în piață

Polițist în vârstă de 60 de ani, agresat de un bărbat fără mască căruia i-a interzis accesul în piață

Un polițist din Vaslui a avut parte de o confruntare violentă în timpul zilei de 2 noiembrie. Incidentul a avut loc în incinta unei piețe publice, iar agresorul riscă să petreacă 29 de zile în spatele gratiilor. Motivul altercației dintre cei doi a fost nerespectarea măsurilor de prevenție impuse de Guvern, mai exact purtarea obligatorie a măștii în spațiile publice. 

Situația epidemiologică gravă din țara noastră naște conflicte în rândul populației, în special pentru cei care nu și-au făcut încă vaccinul. În data de 25 octombrie, Guvernul a impus o nouă serie de măsuri și restricții menite să împiedice răspândirea Coronavirusului. Printre acestea, s-a numărat și purtarea obligatorie a măștii în spațiile publice, fapt ce încă nu este respectat în totalitate de cetățenii României.

Polițist din Vaslui, agresat de un bărbat care a refuzat să poarte masca

A fost și cazul unui bărbat din Vaslui, căruia i s-a interzis accesul în Piața Traian după ce a fost rugat să-și pună masca. Polițistul local care supraveghea zona respectivă a fost ținta furiei acestuia, care nu a ezitat să devină violent. Inițial a părut că se supune indicațiilor primite, apoi s-a întors și l-a agresat pe polițist.

Din informațiile disponibile până în acest moment, agresorul este locuitor al comunei vasluiene Muntenii de Jos și este cunoscut pentru firea sa violentă. L-a lovit pe polițist cu pumnii și picioarele, până când acesta nu a mai rezistat și a căzut pe jos. Conflictul dintre cei doi a fost oprit de alți bărbați din piață, care au intervenit și i-au separat.

Ce se va întâmpla acum cu agresorul?

După acest incident nefericit, polițistul în vârstă de 60 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Colegii săi au deschis o anchetă, iar agresorul riscă acum 29 de zile în spatele gratiilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui a precizat:

„Ieri, 2 noiembrie 2021, ora 11.50, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în Piață Agroalimentară Vidin, din municipiul Vaslui, un polițist local a fost agresat de catre un bărbat. Prezumtivul agresor, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost identificat, depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru dispunerea măsurilor legale. Polițistul local care ar fi fost agresat a depus o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, plângere care a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, spre competenta soluționare. Prezumtivul autor a fost reținut pentru 24 de ore de către de pe lângă Judecătoria Vaslui. Urmează a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de astăzi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: