Redactia.ro
Home » Știri » Polițist înjunghiat în timp ce se afla cu familia la plimbare

Polițist înjunghiat în timp ce se afla cu familia la plimbare

Polițist înjunghiat în timp ce se afla cu familia la plimbare

Un polițist din Suceava a fost înjunghiat de față cu copilul său de un tânăr, care voia să se răzbune pe el.

Polițist înjunghiat în timp ce se afla cu familia la plimbare

Un agent de poliție din Suceava a fost înjunghiat în timp ce se afla în concendiu cu soția și copilul în parcul central din municipiul Suceava. Acesta a observat că un tânăr avea un comportament agresiv față de un cuplu și i-a cerut să părăsească zona. Tânărul agresiv l-a urmărit pe polițist, iar în apropierea unei treceri de pietoni, acesta a venit din spate și l-a înjunghiat pe agentul de poliție în zona brațului cu un cuțit. Agentul i-a încredințat copilul pe care îl ținea în brațe, soției lui, iar agresorul a fugit fiind prins în cele din urmă de un echipaj de poliție alertat.

După ce i-a încredinţat soţiei copilul pe care-l purta într-un ham special, poliţistul s-a apărat, iar agresorul a fugit, fiind prins şi identificat de un echipaj de poliţie alertat după producerea incidentului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei judeţului Suceava.

Agentul de poliție a fost rănit ușor

Polițistul sucevean rănit a fost rănit ușor și s-a deplasat la Spitalul Județeand in Suceava, unde a primit îngrijiri medicale. Tânărul agresor, în vârstă de 29 de ani este din comuna suceveano Fântânele. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, unde se vede clar cum tânărul îl atacă pe agentul de poliție în timp ce acesta își ținea copilul în brațe.

Potrivit Poliției județului Suceava, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiune de lovire sau alte violențe. Agresorul va fi prezentat în fața judecătorilor, care vor decide dacă vor emite pe numele său un mandat de arestare.

Citeste si:Traficul rutier, închis opt ore pe Autostrada A3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: