Redactia.ro
Home » Știri » Polițiști uciși în urma unui atac în sediul central al Poliției din Paris

Polițiști uciși în urma unui atac în sediul central al Poliției din Paris

Polițiști uciși în urma unui atac în sediul central al Poliției din Paris

Polițiști uciși în urma unui atac. Atac la sediul de poliție din Paris. Bilanțul victimelor a ajuns la patru morți. Potrivit autorităților, atacatorul a fost și el ucis.

Polițiști uciși în urma unui atac în sediul central al Poliției din Paris

Un bărbat cu un cuțit a atacat joi, sediul poliției din Paris. În urma atacului, patru polițiști au fost uciși, după ce bărbatul i-a atacat cu un cuțit în incinta sediului Poliției din capitala Franței. Atacatorul se pare că era, un agent al poliției franceze.

Un coleg a murit în urma atacului. Un alt coleg se află în stare de șoc , iar autorul atacului a fost împușcat de către un alt polițist,”  a declarat Loic Travers, liderul sindicatului polițiștilor de la Paris.

Atacul a avut loc la o zi după ce polițiștii au fost în grevă în toată Franța, din cauza violențelor în creștere îndreptate către oamenii legii. Primarul Parisului cât și ministrul de Interne Christophe Castaner au ajuns la locul incidentului.

Atacatorul a fost împușcat

Potrivit Le Figaro, atacatorul ar fi fost un angajat al sediului central al poliției. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, care avea un defect de auz, lucra de 20 de ani în departamentul de IT al Prefecturii Poliției din Paris. Acesta ar fi intrat în clădirea secției și a atacat un ofițer de poliție, rânindu-l cu un cuțit. Momentan, nu se cunosc motivele atacului. Autoritățile pariziene anunță că stația de metrou, „Cite” a fost închisă momentan din motive de securitate.

Citeste si:O polițistă și-a ucis vecinul din greșeală. Gestul făcut de fratele victimei este de-a dreptul incredibil

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: