Redactia.ro
Home » Știri » Polițiștii din București sunt în alertă. O pensionară a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Polițiștii din București sunt în alertă. O pensionară a plecat de acasă și nu s-a mai întors

GALERIE FOTO (2) 112

O alertă a fost emisă în București. Autoritățile au primit o sesizare cu privire la dispariția unei femei în vârstă de 62 de ani, care a plecat de la domiciliu de bună voie și nu a mai fost văzută de atunci. Poliția Română este mobilizată și a apelat la sprijinul cetățenilor. Dacă cineva o observă, este rugat să anunțe imediat autoritățile sau să se deplaseze către cea mai apropiată secție de poliție pentru a oferi detaliile necesare.

Alertă în Capitală. Pensionara Barnaveta Gal este de negăsit

Autoritățile din București au fost alertate cu privire la dispariția unei femei în vârstă de 62 de ani, denumită Barnaveta Gal. Se pare că aceasta a părăsit intenționat domiciliul său pe data de 17 septembrie și nu s-a mai întors. Familia sa a fost cea care a dat alarma și a sesizat la poliție dispariția pensionarei.

barnaveta gal
Femeia a plecat de acasă și nu a mai revenit

Potrivit informațiilor furnizate, Barnaveta Gal a fost ultima dată observată ieri seară, pe 17 septembrie, în jurul orei 21:30, în Sun Plaza. În dimineața zilei de astăzi, 18 septembrie, geanta cu care a plecat de la domiciliu a fost găsită în zona industrială cu fabrici și depozite, în apropiere de stația de metrou Berceni. În plus, familia a primit informații conform cărora femeia ar fi urcat într-un autoturism Dacia de culoare crem și de atunci nu a mai fost văzută de nimeni.

Semnalmentele femeii dispărute

Femeia dispărută are următoarele caracteristici: înălțimea de 1,60 metri, ochi albaștri și păr roșcat. La momentul dispariției, purta o rochie de culoare portocalie.

Oricine detine informații care ar putea ajuta la găsirea acestei femei este îndemnat să contacteze Serviciul Unic 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată stație de poliție.

„În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana care a sesizat dispariţia”, se arată în Legea 141/2010.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: