Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, nu mai este sub control judiciar. Ce decizie au luat procurorii

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, nu mai este sub control judiciar. Ce decizie au luat procurorii

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, nu mai este sub control judiciar. C

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, nu mai este sub control judiciar. Cazul Raisei, fetița lovită mortal pe trecerea de pietoni de un polițist, a șocat întreaga țară. Avocatul familiei acesteia a declarat că agentul de poliție care a ucis-o pe Raisa, nu mai este sub control judiciar.

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, nu mai este sub control judiciar. Ce decizie au luat procurorii

Raisa Nicoleta a fost ucisă pe trecerea de pietoni în timp ce traversa alături de prietena ei. Fetița a fost lovită în plin de o mașină de poliție, condusă de un agent aflat în timpul serviciului. Din cauza vitezei, Raisa a murit la scurt timp după accident. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisa, susține că polițistul nu mai este sub control judiciar. Agentul de poliția care a accidentat-o pe Raisa este liber să facă ce dorește. „Polițistul Popescu NU mai are control judiciar. Pe scurt poate să conducă, să plece din ţară, să facă orice. În 18.03.2022 la umbra “războiului” Popescu scapă de orice urmă de control judiciar după ce a accidentat mortal o fată, iar pe alta a trimis-o în zeci de zile de îngrijiri medicale”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Pe data de 13 ianuarie, Raisa și Marina, două fetițe de 13 ani, au fost lovite în plin în timp ce traversau trecerea de pietoni. Cele două au fost accidentate de o mașină a Poliției, condusă de un polițist care nu era în misiune. S-a stabilit de către procurori că agentul de poliție circula cu o viteză peste limită legală. Constantin Popescu a fost plasat sub control judiciar, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București sunt cei care instrumentează dosarul accidentului și au transmis că nu este acceptată proba cu testul poligraf în dosar.

Scrisoarea polițistului către familia Raisei

Polițistul Constantin Popescu care a lovit-o mortal pe Raisa, pe bulevardul Laminorului din București, a transmis o scrisoare familiei Raisei, în care își cere iertare. „Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi”, își începe mesajul polițistul Constantin Popescu. Agentul a declarat că regretă enorm fapta sa. „Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat”, se arată în scrisoarea polițistului.

Avocatul Adrian Cuculis a precizat că mai există o scrisoare trimisă de către polițistul Constantin Popescu şi pentru familia fetiței de 11 ani care a fost accidentată și care a supraviețuit, dar „familia nu a dorit să o facă publică”. Reaminti că pe data de 13 ianuarie, a avut loc un accident teribil pe bulevardul Laminorului din sectorul 1 al Capitalei. O mașină de poliție a lovit două fete pe trecerea de pietoni, iar în urma impactului, Raisa, a murit. Marina, cealaltă fată, a fost rănită, fiind operată și apoi externată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: