Redactia.ro
Home » Știri » Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pieton cere ridicarea controlului judiciar: „Nu sunt un pericol pentru societate”

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pieton cere ridicarea controlului judiciar: „Nu sunt un pericol pentru societate”

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pieton cere ridicarea controlului judiciar

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pieton cere ridicarea controlului judiciar. Agentul de poliție care a lovit-o mortal pe Raisa Nicoleta, pe trecerea de pietoni susține că nu este un pericol public, motiv pentru care le cere autorităților să i se ridice controlul judiciar.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pieton cere ridicarea controlului judiciar: „Nu sunt un pericol pentru societate”

Pe 21 ianuarie, polițistul Constantin Popescu lovea două fetițe pe trecerea de pietoni, pe Strada Laminorului, din București. Din păcate, Raisa, una dintre fetițele lovite, a murit la scurt timp după accident. Agentul de poliție, în vârstă de 27 de ani este cercetat, sub control judiciar, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cu toate astea, avocatul familiei Raisei, a declarat că polițistul le-a cerut autoritățile să nu mai fie sub control judiciar. Mai mult permistul acestuia este eliberat în Marea Britanie și expiră în 2025.

„După multă vreme apare și permisul politistului care este britanic și expiră în 2025. Cu privire la valabilitatea lui, încă sunt discuții. Vestitul plan de acțiune se pare că fusese în mod straniu redactat cu o zi înainte ca polițistul să producă accidentul, și din el reiese că s-ar fi deplasat la o școală din apropiere. De asemenea, în ultima declarație de săptămâna trecută, dată la Parchet, Popescu, solicita și ridicarea controlului judiciar. Și citez «NU sunt un pericol pentru societate și nu înțeleg de ce mi se impune o măsură preventivă”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Agentul de poliție, scrisoare pentru familiile celor două fetițe

Polițistul care a lovit cele două fete pe o trecere de pietoni din Capitală a trimis fiecărei familii o scrisoare. În scrisoarea adresată Raisei spune că și-ar dori să dea timpul înapoi.

Îndurerată familie,

Nici nu ştiu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat şi ştiu că orice aş spune în aceste momente în faţa dumneavoastră nu mai are importanţă, dar, totuşi, vreau să îmi cer iertare. Ştiu că nu o voi primi, dar… Îmi exprim regretul profund faţă de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin aceste tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aş da orice să pot să întorc timpul, orice. Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiţei dumneavoastră, sunt convins că o va face şi mă rog în acelaşi timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Ştiu că nu am cum să vă cer acum să mă iertaţi, nici nu mă aştept la asta acum, doar atât sper că în viitor să nu mă mai percepeţi ca un criminal, ci pe un om care v-a greşit enorm şi care va trăi toată viaţa cu această grea apăsare.Am greşit, am greşit şi nu ştiu ce pot să mai fac”, arată poliţistul în scrisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: