Redactia.ro
Home » Știri » Porecla lui Reghe, dată de Anamaria Prodan după ce a primit interzis să-i mai rostească numele

Porecla lui Reghe, dată de Anamaria Prodan după ce a primit interzis să-i mai rostească numele

Imediat ce ar fi primit interzis de la a-i mai rosti numele încă soțului ei, Anamaria Prodan a răbufnit. Iată ce poreclă i-a dat impresara antrenorului. A reușit să șocheze pe toată lumea.

Anamaria Prodan a răbufnit după ce a văzut pictorialul făcut de Reghecampf alături de noua iubită. Culmea ironiei este că ședința foto s-a ținut în locul în care în urmă cu câțiva ani chiar impresara era alături de antrenor pentru fotografii de sărbători.

Porecla lui Reghe, dată de Anamaria Prodan după ce a primit interzis să-i mai rostească numele

Impresara a lansat recent o serie de ironii la adresa încă soțului ei, dar și a iubitei lui. Deoarece îi e interzis să-i mai pronunțe numele, impresara i-a găsit o poreclă: ”Limbă de aur”, în timp ce noua parteneră a lui Reghe e ”Gură de aur”.

„Reghe Limbă de aur face promisiuni și declarații amantei Gură de aur. Ce romantic. Ce decor de vis. Ce fericire. Vai de vai. Îl ia la mână pe Limbă de aur Gură de aur dacă facem comentarii. Câtă originalitate să copiezi ședința foto pe care soția Limbuței de aur a făcut-o TOP acum 2 ani. Trebuie să-i învățăm să se îmbrace, să-i învățăm cum se stă cu mâinile la poze, că se tot întreabă pe video amândoi ce să facă cu mâinile”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram, într-o postare.

Anamaria Prodan, atac dur la Reghe și iubita lui: ”Grea viața de vedetă mai ales când te strigă lumea… “

Impresara nu s-a oprit atât de rapid din ironii. A continuat să se lege de ședința foto pe care Reghecampf a făcut-o recent cu iubita lui. Ea a mărturisit că cei doi ar avea nevoie de ceva sfaturi, dar a ținut să facă câteva precizări și despre look-ul iubitei lui Laurențiu Reghecampf.

”Grea viața de vedetă mai ales când te strigă lumea Gură de aur și pe tătăiță… scuze, Reghe Limbă de aur. Ne facem timp și le organizăm o ședință foto în decor adevărat de vis (urât), îi învățăm să stea natural în fața camerei, că ne pomenim că iese dragostea prin pori și ne inundă. Și facem și retuș la bărbița Guriței de aur, dăm cu multă acuarelă pe piele să obținem o singură culoare a pielii, căci petele sunt și la propriu și la figurat. Aducem make-up profesional, haine adevărate de divă de aur luate pe măsuri, nu așa ca pe gard”, a mai spus impresara.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: