Redactia.ro
Home » Stil de viață » Poți să-ți afli soarta din ultima cifră a anului tău de naștere!

Poți să-ți afli soarta din ultima cifră a anului tău de naștere!

Ultima cifră din anul de naștere al fiecăruia dintre noi are o semnificație sacră unică. Prin intermediul calendarului chinezesc antic toată lumea îi poate afla valoarea, și nu numai. Putem, de asemenea, să ne calculăm și propria soartă.

Conform horoscopului estic, pe Pământ sunt cunoscute cinci elemente existente: apă, foc, pământ, lemn și metal. Fiecare nou-născut în parte aparține unuia dintre acestea.

Fiecare element are potențial și caracteristici proprii. Acestea oferă oamenilor un caracter unic pentru fiecare în parte, un mod de a gândi, obiceiuri, dar și preferințe și abilități.

Uite ce spume ultima cifră a anului în care te-ai născut:

Elementul Pământ (8, 9)

Persoanele născute sub elementul Pământ sunt caracterizați de un spirit răbdător și încrezător. Nativii Pământului sunt responsabili, grijulii și atenți la rude și la prietenii apropiați. Forțele terestre îi înzestrează pe aceștia cu intuiție și ambiție foarte bine dezvoltate. Aceste persoane sunt echilibrate și obișnuite să rezolve problemele în conformitate cu un plan bine pus la punct, fără prea multe emoții.

Persoanele născute sub elementul Pământ au un sentiment foarte bun de tact, sunt disciplinați și foarte determinați să obțină rezultate excelentă în domeniul lor de activitate.

Știu să își valorifice veniturile/banii cu cap și sunt predispuși să se îmbogățească rapid, datorită faptului că sunt raționali. Elementul Pământului dă oamenilor tendința spre conservatorism.

Caracteristicile predominante pot fi dorința de a controla tot ce li se întâmplă, cât și teama de necunoscut. Acestea se manifestă prin atacuri de panică și nervozitate înainte de evenimente viitoare, ale căror rezultate sunt necunoscute. Printre trăsăturile negative se numără izbucniri agresive și încăpățânare.

Elementul Foc (6, 7)

Nativii născuți sub elementul Focului au o constantă sete de aventură și acțiune. Aceștia au voința și energia care îi fac să fie lideri în mod natural. Sunt foarte competitivi, pasionali și au sete de victorie. Așadar, după ce și-au stabilit un obiectiv de atins, sunt capabili să se autodepășească pentru a obține ceea ce și-au propus.

Astrologii au observat că oamenii cu elementul Foc nu pot rămâne singuri. Astfel, ei mențin relații apropiate cu membrii familiei, se căsătoresc mai devreme și se înconjoară cu prieteni de încredere.

Cu toate astea, din pricina temperamentului explozic, aceștia afișează deseori agresivitate și emoții prin care au tendința să respingă oamenii. Sunt ambițioși, dar acesta este uneori un dezavantaj. Atunci când se lasă influențați de emoții, pot face greșeli și corectează deseori oamenii din jurul lor.

Elementul Lemn (4, 5)

Persoanele născut în anul cu elementul Lemn sunt generoase și arată bunătate față de cei din jur. Sunt persoane cu coloană vertebrală și agere la minte. Sunt persuasivi, dar nu o fac în mod egoist. Nativii elementului Lemn sunt integri și creativi.

Astrologii au mai subliniat că sunt foarte muncitori, dar și perseverenți. Aceștia sunt capabili să își distribuie forțele și resursele în mod egal, pentru a-și atinge scopul. Mulțumirea lor cea mai mare este atunci când sunt răsplătiți după muncă depusă în mod cinstit.

Sunt prieteni de încredere, preferă munca în echipă, evită managementul și supravegherea.

Deseori devin dependenți de muncă și își asumă mai multe responsabilități decât pot îndeplini în anumite perioade.

Deși sunt dependenți de muncă, alocă și timpul necesar odihnei pentru a nu se epuiza.

Elementul Apă (2, 3)

Nativii elementului Apă sunt flexibili și trăiesc totul la capacitate maximă. Sunt empatici, le place să ajute cât mai mult posibil și se adaptează ușor schimbărilor.

Au o imaginație bogată. Astrologii au observat că cei născuți sub elementul Apei au înclinații ca scriitori, filozofi sau ce ține de sfera artistică.

Se fac ușor plăcuți de alte persoane și găsesc lucruri în comun. Abilitățile lor de autocunoaștere și de a citi oamenii îi ajută și pe cei din jur să-și găsească pasiunile și înclinațiile.

Apa te ajută să găsești cele mai simple soluții și cea mai ușoară cale de a ieși din situații dificile.

Sunt buni manipulatori și își folosesc aceste abilități cu bună știință pentru a-și atinge scopurile chiar și folosindu-se de alții.

Elementul Metal (0, 1)

Nativii elementului Metal au un caracter puternic și sunt firi independente. Nu le place să își exprime sentimentele și sunt foarte siguri pe deciziile pe care le iau. Sunt prietenoși și își doresc mereu să ajute oamenii. Atunci când comunică sau se angajează într-o relație de orice fel, pun mare preț pe echilibru și respect reciproc.

Sunt determinați și de încredere, nu au nevoie de validare din partea altor persoane, nu-și doresc să devină parte din mulțime. De multe ori sunt invidiați pentru cât de rapid și eficient își ating scopurile datorită persistenței și consecvenței de care dau dovadă.

Totodată, nativii Metalului sunt predispuși să fie impulsivi și materialiști. Le place luxul. Cumpără lucruri impulsiv și pot ajunge deseori în postura de a cheltui inutil pe bunuri care nu le sunt necesare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: