Redactia.ro
Home » Știri » Potrivit expertizei psihiatrice, Mirel Dragomir a acționat cu discernământ în uciderea studentei de la medicină

Potrivit expertizei psihiatrice, Mirel Dragomir a acționat cu discernământ în uciderea studentei de la medicină

Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care a ucis-o: „Gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile”

Expertiza psihiatrică recentă în cazul lui Mirel Dragomir, asasinul studentei de la medicină, a generat noi dezvăluiri tulburătoare într-un caz ce a șocat întreaga comunitate. Potrivit experților, Mirel Dragomir a acționat cu discernământ în momentul tragic al crimei, ceea ce ridică noi întrebări și provoacă îngrijorări în privința urmărilor legale.

În cadrul expertizei, medicii au analizat cu atenție circumstanțele crimei și starea mentală a lui Mirel Dragomir în momentul producerii acesteia. Concluzia lor a fost clară: individul a avut discernământul necesar în acel moment, punând sub semnul întrebării orice ipoteză despre o posibilă neînțelegere sau pierdere a controlului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au solicitat prelungirea arestului preventiv pentru Mirel Dragomir, iar acesta urmează să fie prezentat din nou în fața magistraților. Între timp, părinții studentei ucise continuă să caute răspunsuri și să lupte pentru dreptate, încercând să găsească o consolare în mijlocul durerii lor uluitoare.

Mirel Dragomir și-a recunoscut fapta

Descoperirea macabră a crimei, făcută de o altă locatară a apartamentului unde s-a petrecut tragedia, a șocat întreaga comunitate. Fata a găsit-o pe tânăra de 21 de ani, fără suflare, întinsă pe pat și acoperită de pete de sânge, iar apelul disperat la serviciul de urgență 112 nu a mai putut schimba tragicul destin al victimei.

În fața anchetatorilor, Mirel Dragomir și-a recunoscut fapta și a povestit despre un conflict spontan care a escaladat în tragedie. Detaliile mărturiei sale, inclusiv despre modul în care a încercat să ascundă urmele crimei, au șocat pe toată lumea, fiind considerate ca un indiciu puternic al intenției sale premeditate.

Părinții tinerei sunt devastați de durere

În satul natal al tinerei studente la Medicină, Padeș, județul Gorj, s-a desfășurat o înmormântare plină de durere și emoție, unde sute de oameni și-au luat rămas bun de la Andreea Morega. Părinții acesteia, încă cufundați într-o durere fără margini, își exprimă suferința și lupta pentru dreptate în mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„Unde ești copilul meu? Unde… Spune-mi unde să te caut? Au trecut două săptămâni de când nu-ți mai aud vocea. Mi-e atât de dor de tine suflețelul meu și mă simt atât de vinovat că pot să respir fără tine, îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine, dar mai întâi trebuie să-l facem să plătească pe acel ce mi te-a luat de lângă noi. Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău”, a scris Adrian Morega, tatăl Andreei, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: