Redactia.ro
Home » Știri » Povestea bărbatului care și-a revenit miraculos după ce a fost declarat mort: «Știam că am murit. Eram separat de trupul meu»

Povestea bărbatului care și-a revenit miraculos după ce a fost declarat mort: «Știam că am murit. Eram separat de trupul meu»

GALERIE FOTO (12) viata dupa moarte

Mulți oameni s-au întrebat probabil dacă există viață după moarte. Un britanic a cărui inima s-a oprit preț de câteva minute și pe care medicii au reușit să-l aducă la viață a oferit răspunsul pentru această întrebare.

Un bărbat a povestit ce a simțit în timp ce medicii se luptau să-i salveze viața

Kevin Hill, în vârstă de 55 de ani, este afectat de o afecțiune rară și gravă numită calcifilaxie. Această boală se caracterizează prin depunerea de calciu în vasele mici de sânge din țesuturile adipoase și ale pielii, ceea ce provoacă dureri cronice severe pentru pacient. Starea de sănătate a lui Kevin s-a înrăutățit atât de mult încât la un moment dat a pierdut atât de mult sânge încât inima i s-a oprit. Medicii au reușit să-l readucă la viață, printr-o minune, iar Kevin a trăit să povestească tuturor despre experiența sa.

kevin hill
Kevin Hill

El a povestit pentru ziarele din Marea Britanie experiența fabuloasă pe care a trăit-o între viață și moarte. „Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea. Știam că am murit. Eram separat de trupul meu”, a povestit bărbatul, care a adăugat că îi vedea de pe margine pe cei care se luptau să-i salveze viața cu orice preț.

Medicii și psihologii au studiat experiențele trăite în apropierea morții

Din fericire, boala lui Kevin este sub control și se află în ultima etapă a procesului de recuperare, după cum el însuși a povestit. „Sunt în faza finală de recuperare. La piciorul drept încă mai am ceva dureri, dar sunt departe de cum am fost. Plângeam ore întregi”, a povestit britanicul.

Experiențele trăite în apropierea morții sunt subiectul multor povestiri și au fost confirmate de medici și psihologi. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Virginia din Statele Unite în 2017, persoanele care au experimentat astfel de evenimente au reținut amintirile cu mai multă claritate și detalii decât situațiile reale sau imaginare. Conform unui articol de pe Scientific American, aceste experiențe sunt recunoscute ca fiind autentice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: