Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s

Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s

GALERIE FOTO (3) Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald's

Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s. Povestea de viață a lui Russel O’Grandy a impresionat milioane de oameni. Diagnosticat cu sindromul Down, acesta a lucrat 32 de ani la McDonald’s, devenind un adevărat model pentru cei din jurul său.

Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s

Povestea bărbatului cu sindromul Down care a lucrat timp de 32 de ani la McDonald’s. Russel O’Grandy a fost diagnosticat cu sindromul Down, iar în urmă cu 35 de ani a îmbrăcat uniforma celebrului lanț de fast-food McDonald’s. Acesta avea 18 ani când s-a angajat, iar la scurt timp a devenit un angajat popular la Northmead McDonald’s din vestul orașului Sydney.

Acesta se ocupa de strângerea meselor, salutând de fiecare dată clienții cu respect. Ajuns la vârsta de 51 de ani, Russel s-a retras din această industrie, lăsându-i pe clienții fast-food-ului extrem de triști. Supraveghetorul Mcdonald, Courtney Purcell a vorbit despre experiența lui Russel, menționând că plecarea lui îl întristează. ”Avem clienți obișnuiți care vin să-l vadă pe Russell joi și vineri, iar personalul să aibă grijă de el, așa că îi vom pierde”, a spus Courtney.

Russell cand s-a angajat la MC

Russell a ieșit la pensie

Fratele lui Russel a vorbit despre plăcerea acestuia de a munci și de a comunica cu oamenii. Acesta a spus că familia este extrem de mândră de el. ”Își iubește mult munca. E destul de ciudat uneori, însă e fratele meu mai mare și, pe lângă muncă, mă menține și pe mine pe linia de plutire”, a spus fratele lui Russell. Tatăl lui, Geoff O’Grandy a declarat pentru Daily.co.uk. că oamenii îl îndrăgeau și îl salutau de fiecare dată când îl vedeau pe stradă. ”Este foarte iubit și apreciat într-o asemenea măsură încât parcă nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a spus tatăl celui mai cunoscut om din Northmead. De asemenea, bărbatul a spus că locul de muncă i-a schimbat viziunea asupra vieții fiului său. Când cineva i-a spus că lui Russell că este handicapat, acesta i-a spus cu zâmbetul pe buze că a fost la școală, dar acum lucrează și este o persoană normală.

Russell

Russell se numără printre sutele de persoane care trăiesc cu un handicap și care a avut ocazia să se angajeze cu ajutorul Jobsupport. După multe meditații, Russell a ajuns la concluzia că pensionarea este cea mai bună decizie pentru sănătatea sa. Acum, fostul angajat de la McDonald’s își petrece timpul la Northmead Bowling Club, alături de prietenii săi. Russell și-a început treaba la fast-food într-o perioadă în care persoanele cu dizabilități erau angajate cu mare dificultate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: