Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea bunicii Maria care a văzut marea pentru prima dată la 81 de ani: „Am lăcrimat și am spus: mare dragă, te iubesc!“

Povestea bunicii Maria care a văzut marea pentru prima dată la 81 de ani: „Am lăcrimat și am spus: mare dragă, te iubesc!“

Simbol al eternității, al vieții și al morții, ai determinării, renașterii și nu numai, marea este unul dintre lucrurile pe care orice om dorește să-l vadă cel puțin o dată în viață. Sunt foarte multe persoane care nu reușesc să ajugă să trăiască sentimentul de neliniște combinat cu încredere atunci când privesc întinderea nesfârșită de apă.

Concediile la mare nu reprezintă doar câteva zile libere pe care oamenii decid să le petreacă într-un cadru diferit. Marea, plaja, apa, soarele reprezintă combinația elementelor necesare pentru a-ți încărca bateriile.  Contemplarea la malul mării reușește cu succes să te ajute să fii recunoscător pentru viață. Recunoștința pentru lucrurile pe care le trăiești este cea care îți va aduce mai multe lucruri bune în viața ta.

Recunoștință a simțit și bunica Maria Ilie. Un ONG care are ca scop oferirea de motive de fericire oamenilor aflați la vârsta a treia au surprins-o pe bătrână.

În vârstă de 81 de ani, bunicuța nu a avut ocazia să vadă marea. Singurătatea care îi este parteneră de viață în ultimii ani aduce cu sine tristețe și greutăți. Prin acest mic cadou pe care Maria l-a primit
a facut-o să simtă că are motive să trăiască în continuare și să se bucure de micile lucruri ce-i fac zilele.

Bunica Maria Ilie a văzut marea pentru prima data la 81 de ani

Povestea bunicii a fost făcută cunoscută printr-o postare pe Facebook.

Priviți bucuria acestei bunici care atinge cu tălpile marea!
Maria Ilie a văzut marea pentru prima dată la 81 de ani, grație unei excursii organizate de un ONG care-i ajută pe vârstnici să fie mai puțin singuri.
„M-am uitat la ea, am lăcrimat și am spus: mare dragă, te iubesc! Atât pe tine, cât și pe cine m-a adus aici. Să mă mai primești! Dacă mai trăiesc, o să mai vin…”
Singurătatea nu e un plan de vacanță, sunt bătrâni care toată săptămâna stau lângă telefon, așteptând ca cineva să sune!, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: