Redactia.ro
Home » Monden » Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: „Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire”

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: „Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire”

Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai iubite cupluri.

În lumea fascinantă a showbiz-ului românesc, dragostea nu cunoaște limite sau reguli stricte. O poveste de dragoste care a captivat atenția publicului este cea dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu, o relație cu începuturi dulci, dar și cu sfârșituri amare. Actrița, la vârsta de 18 ani, și actorul, la 30 de ani, au trăit o frumoasă poveste de dragoste ce a durat aproximativ patru ani.

Deși diferența de vârstă dintre cei doi a stârnit unele controverse, nu a fost un obstacol în calea iubirii lor. Timp de patru ani, Adela și Dan au fost inseparabili, construind o relație solidă și trăind o perioadă de vis. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a fost lipsită de provocări.

De ce s-au despărțit Adela Popescu și Dan Bordeianu

În ciuda momentelor frumoase și a legăturii puternice, au existat și zvonuri conform cărora Dan Bordeianu ar fi fost infidel, aducând umbre asupra poveștii lor. Însă, Adela Popescu, devenită cunoscută ca prezentatoare TV, a recunoscut că relația cu Dan a fost nu doar prima ei iubire, ci și cea mai grea despărțire.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii”, mărturisea blondina la acea vreme.

Despărțirea lor s-a consumat în urma unui „neechilibru” în relație, conform mărturiei Adela Popescu. „Îmi lipsea participarea egală în acea relaţie. L-am cunoscut când el era deja actor şi m-a învăţat, cu răbdare, cum stau lucrurile cu actorii”, a explicat ea, potrivit Can Can.

Ce s-a ales de Dan Bordeianu după ce a renunțat la actorie

La circa 15 ani de la această despărțire, Dan Bordeianu, acum departe de lumina reflectoarelor televiziunii, a dezvăluit faniilor săi pe rețelele de socializare o altă latură a vieții sale. A lăsat Bucureștiul în urmă și s-a stabilit la țară alături de familia sa. În pozele și postările sale, actorul a surprins admiratorii cu noile sale pasiuni, precum sculptatul în lemn și petrecerea timpului în natură.

„Superb! Absolut superb! Așa frumusețe iese din mâinile tale… felicitări!” sau „Ce frumusețe!” sunt doar câteva dintre reacțiile entuziaste ale fanilor la noile talente artistice ale lui Dan Bordeianu.

Adela Popescu, în schimb, și-a continuat parcursul în lumea televiziunii și a dezvăluit secretul căsniciei fericite cu Radu Vâlcan. Cu trei copii și opt ani de căsnicie, cuplul oferă exemple de stabilitate și înțelegere.

„Am avut noroc că ne-am întâlnit, nu există niciun secret. Eu cred că oamenii pot iubi de mai multe ori, dar cred în ideea de compatibilitate emoțională”, a dezvăluit Adela Popescu într-un interviu recent. Desigur, drumurile lor s-au separat, dar fiecare dintre acești doi artiști a continuat să-și scrie propriile povești de viață, fiecare cu lecțiile și realizările sale unice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: