Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, surpriză de proporții după pauza de la TV! Nimeni nu se aștepta la asta

Adela Popescu, surpriză de proporții după pauza de la TV! Nimeni nu se aștepta la asta

Adela Popescu, surpriză de proporții după pauza de la TV! Nimeni nu se aștepta la asta

Adela Popescu a făcut un anunț surprinzător, care i-a bucurat pe fani. Iată ce a decis aceasta să facă, după o pauză de la TV.

Adela Popescu, surpriză de proporții după pauza de la TV! Nimeni nu se aștepta la asta

Adela Popescu, una dintre cele mai iubite persoane publice din România, revine pe micile ecrane ca personaj într-o comedie, în regia lui Petre Năstase. Filmările sunt în plină desfășurare, în stațiunea Vama Veche. Iată ce mesaj a transmis aceasta pe Instagram.

„Salutare! Am plecat la Călimănești. Avem ceva foarte drăguț de făcut acolo și ne bucurăm pentru că nu am mai avut de mult așa o oră de stat noi doi în mașină să povestim chestii de adulți. Și ne-am mai dat seama de un lucru, că nu am apucat deloc să vă povestesc despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm (…) în Vama Veche. Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase și scenariul este superb, distribuția senzațională, iată-ne (n.r. – arată spre ea și Radu Vâlcan) noi și ceilalți, normal că suntem senzaționali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare.

Este o supercomedie, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru… nu știu… ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog. De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? (…)”.

Adela Popescu/Instagram

Adela Popescu este o actriță, prezentatoare TV și cântăreață din România, născută pe 4 aprilie 1986 în orașul Suceava. Ea și-a început cariera în lumea artistică în anul 1998, când a devenit prezentatoare TV la Televiziunea Română. A urmat apoi Facultatea de Televiziune, Film și Teatru din cadrul Universității Hyperion din București. Adela Popescu este căsătorită cu actorul Radu Valcan, cu care are doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: