Redactia.ro
Home » Monden » Povestea de dragoste dintre Cristian Leonte și Paula Herlo. Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste dintre Cristian Leonte și Paula Herlo. Cum s-au cunoscut cei doi

GALERIE FOTO (3) Povestea de dragoste dintre Cristian Leonte și Paula Herlo

Povestea de dragoste dintre Cristian Leonte și Paula Herlo. Sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar de atunci trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Prezentatorul tv Cristian Leonte a vorbit despre căsnicia sa și ce semnificația are data nunții lor. De asemenea, vedeta tv a mărturisit cum i-a schimbat pandemia de coronavirus întreaga viață.

Povestea de dragoste dintre Cristian Leonte și Paula Herlo. Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste dintre Cristian Leonte și Paula Herlo. Prezentatorul tv de la Pro Tv a cunoscut-o în urmă cu mai bine de 15 ani pe Paula Herlo. Dacă pentru alte cupluri a lucra împreună reprezintă un obstacol, pentru cei doi este un noroc. Cristian și Paula s-au cunoscut în redacția de știri. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre relația specială pe care o are cu soția sa, dar și ce semnifică data nunții lor. Într-un interviu pentru Viva.ro, Cristian Leonte a declarat că s-a îndrăgostit de ochii vedetei și de atitudinea sa. „La TV. La PRO TV! La televizor, în transmisiuni în direct, așa ne-am cunoscut unul pe altul, nu știu care pe cine primul. A durat ceva până ne-am întâlnit în persoană, amândoi plecați de acasă la București„, a spus vedeta tv.

De asemenea, Cristian a cerut-o în căsătorie pe Paula chiar de Ziua Îndrăgostiților. „Ascultați, Valentines Day este absolut ridicol. A fost un mod al meu de a râde exact de ce e fals și comercial, și siropos„, a mai spus acesta.

Acesta susține că perioada de pandemie i-a schimbat întreaga familie. „N-am avut nicio șansă să ne plictisim, căci copiii s-au jucat cu tot și cu toate. Chiar la începutul lockdown-ului le-am meșterit prin casă un fel de traseu de aventuri (pe care, de atunci, îmi tot cer să-l mai fac o dată…), am făcut scenete, i-am lăsat liberi și a ieșit foarte bine. Dar cel mai mult m-am bucurat când am ieșit din nou afară și am văzut că ei pot face din orice un loc de joacă, un copac, crenguțe, pietre de pe potecă, un petec de zăpadă. Iar când i-am asistat la teme/ore online, au aflat pe pielea lor cine dintre mine și Paula este aspru și cine sever…”, a mai spus Cristian Leonte.

Cum îi solicită meseria pe cei doi

În urmă cu ceva timp, Cristian Leonte și Paula Herlo au povestit cum îi solicită meseria dar și cum îi fac față. “Munca multă nu e niciodată destulă. Pentru că nu munceau colegii mei destul, am hotărât ca din această vară să ne mutăm și online cu un podcast în care să adâncim perspectiva asupra subiectelor și să venim cu tot ce nu a încăput pe TV. Acolo cred că este a 26 oră din zi, online”, a spus prezentatorul emisiunii „Romania, te iubesc”.

De cealaltă parte, Paula a declarat că adrenalina îi unește de fiecare dată, dar și pasiunea pentru meseria lor. “Cred că suntem dependenți de adrenalina pe care ne-o dă meseria asta și adrenalina asta ne ține în continuare vii. Iată că după 11 ani de emisiune și 21 de ani de PRO, în cazul meu, eu fac meseria asta cu aceeași plăcere și nu o simt ca pe un job la care mă duc că trebuie, ci mă duc pentru că-mi place, îmi plac colegii mei, e mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.”, a spus Paula Herlo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: