Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru are o altă afacere de succes! Prezentatorul tv câștigă mii de euro din agricultură

Dan Negru are o altă afacere de succes! Prezentatorul tv câștigă mii de euro din agricultură

Dan Negru

Dan Negru are o altă afacere de succes! Este unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori de televiziune din România, dar cu toate astea, Dan Negru și-a deschis afaceri și în domeniul costrucțiilor și agriculturii. Vedeta tv câștigă mii de euro din afacerile sale. Cum reușește să facă bani din agricultură?

Dan Negru are o altă afacere de succes! Prezentatorul tv câștigă mii de euro din agricultură

Dan Negru are o altă afacere de succes! Dan Negru nu mai are nevoie de introducere pentru că este cunoscut în întreaga țară. Este unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori tv din țară, dar cu toate astea, Dan Negru s-a reprofilat și în alte domenii. Vedeta tv are afaceri nu doar în domeniul construcțiilor, ci și în agricultură, de unde câștigă mii de euro. Puțini sunt cei care știu că Dan Negru este pasionat de agricultură și și-a dorit de mult timp să investească în acest domeniu.

Moderatorul de la Antena 1 se ocupă în fiecare vară de n teren pentru a strânge sume mari de bani. ”Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua.”, au spus surse apropiate vedetei pentru Impact.ro.

Drama familiei lui Dan Negru

În urmă cu o zi, Dan Negru posta pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dureros. Acesta a povestit că în urmă cu 70 de ani, bunicii și părinții săi au trecut printr-o suferință imensă. ”De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau “chiaburi”- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta…Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii”.

Tatăl lui Dan Negru a reușit să salveze zeci de hectare de pământ, aflate în zona Bobda și Banloc, lângă Timișoara, moștenite acum de prezentatorul tv. „Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua”, ne-au spus apropiații lui Dan Negru. Deși conduce bolizi, prin București, iată că Dan este văzut, adesea, pe câmp, la volanul tractorului: ”Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui”, au declarat aceleași surse.

În 2009, Dan Negru a început investițiile în imobiliare, construind în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafață de 1.300 mp. Ulterior a construit în zona Unirii, alte două clădiri, iar în 2017 era surprins în timp ce muncea pe un șantier din Nordul CApitalei, la un bloc. „Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: