Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are Dan Negru. Prezentatorul Tv deține o situație financiară impresionantă

Ce avere are Dan Negru. Prezentatorul Tv deține o situație financiară impresionantă

GALERIE FOTO (5) Ce avere are Dan Negru.

Ce avere are Dan Negru. Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori Tv din România deține o situație financiară impresionantă. Dan Negru a investit mult în imobiliare, iar acum se bucură de un venit lunar de aproximativ 85.000 de euro. Mai mult, vedeta deține o vilă de 400.000 de euro în Ghencea.

Ce avere are Dan Negru. Prezentatorul Tv deține o situație financiară impresionantă

Ce avere are Dan Negru. Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori Tv din România. În noaptea de Revelion, românii așteaptă cu sufletul la gură momentul pregătit de Dan Negru. De 20 de ani, românii își petrec sfârșitul de an în compania moderatorului. Ei bine, de-a lungul timpului, mulți s-au întrebat ce avere are Dan Negru. În prezent, moderatorul Tv are o situație financiară extrem de bună, acesta investind de-a lungul timpului în imobiliare. Așadar, Dan Negru se bucură lunar de un venit de aproximativ 85.000 de euro. Totodată, vedeta și-a construit o vilă de 400.000 de euro în Ghencea. ‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune’,au spus prietenii.

Pe lângă salariul de 15.000 de euro primit de la Antena 1, Dan Negru câștigă din chiriile clădirilor sale aproximativ 50.000 euro lunar. Mai mult, prezentatorul are investiții imobiliare și în orașul său natal Timișoara, iar de acolo, vedeta câștigă lunar aproximativ 20.000 euro. Potrivit apropiaților lui Negru, acesta investește 150.000 euro în fiecare clădire, și închiriează cu 25 euro/mp și își recuperează banii din chirie. Dan Negru a făcut toate clădirile cu banii jos, refuzând total să primească bani de la bănci.

Dan Negru are o familie minunată

Dan Negru s-a mutat în București în urmă cu 20 de ani, iar de-a lungul timpului a avut zeci de emisiuni. Lucrează de 11 ani la Antena 1, unde a prezentat ‘Te pui cu blondele?’ şi competiţia ‘Next Star’, iar de zece ani prezintă, în Republica Moldova, la PRime Tv, concursul cu premii ‘DA sau NU’. Cu toate astea, Dan Negru a fost foarte discret cu informațiile despre familia sa. Recent, acesta a decis să vorbească despre cum și-a cunoscut familia și care este secretul ueni căsnicii de lungă durată.“Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a declarat cunoscutul moderator. Cei doi au doi copii împreună, Dara, în vârstă de 11 ani, și pe Bogdan de 8 ani. Întrebat despre calitățile soției sale, Negru a dat un răspuns pe cinste: “Păi, e de ajuns să te uiți la noi, ceilalți trei. Copiii sunt, spun mulți, bine crescuți, şi ăsta e meritul ei. Şi apoi, e de ajuns să te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă”. În ceea ce privește greșelile din mariaj, acesta a spus că au existat multe, dar au reușit să le accepte amândoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: