Redactia.ro
Home » Monden » Elena Udrea, ofertă de mii de euro de la Dan Negru. Cum a convins-o să apară în rol de vrăjitoare la Revelionul Antena 1

Elena Udrea, ofertă de mii de euro de la Dan Negru. Cum a convins-o să apară în rol de vrăjitoare la Revelionul Antena 1

Elena Udrea a fost surpriza uriașă pe care Dan Negru a pregătit-o pentru Revelionul Starurilor de la Antena 1. A fost un succes total, având în vedere că peste 3 milioane de români au urmărit programul Antena 1 în noaptea dintre ani.

Am putea spune că Elena Udrea i-a vrăjit la propriu pe cei peste 3 milioane de români care s-au uitat la Revelionul Starurilor de la Antena 1 în noaptea dintre ani.

Fosta doamnă ministru a fost surpriza totală pe care Dan Negru a pregătit-o în deja celebrul show cu măști.

Elena Udrea, transformată în vrăjitoare de Dan Negru

Momentul demascării vrăjitoarei, sub a cărei înfățișare spectaculoasă a fost chiar Elena Udrea a fost extrem de discutat mai apoi.

Se pare că una dintre cele mai influente femei din România, Elena Udrea, încă mai reușește să genereze posturilor de televiziune la care este invitată audiențe record.

Pe acest fapt se pare că a mizat și Dan Negru, care i-a făcut o ofertă de nerefuzat fostei doamne ministru al Turismului ca să participe la Revelionul Starurilor.

Din surse apropiate vedetelor, negocierile nu au fost deloc ușoare, dat fiind faptul că Dan Negru l-a abordat mai întâi pe Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

În cele din urmă, oferta a fost acceptată și iată că atât Dan Negru, din nou lider în audiențe, cât și Elena Udrea, din nou în mijlocul atenției, au avut ambii de câștigat după ce au bătut palma.

Elena Udrea, ofertă de mii de euro de la Dan Negru

Mulți nu știu că vedetele care apar în show-ul de Revelion sunt plătite pentru momentul lor. Evident că sumele se negociază în funcție de popularitatea de care se bucură fiecare în parte.

Așa se face că Elenei Udrea i s-a oferit onorariul maxim pentru rolul de vrăjitoare.

Cu toate că banii nu erau deloc puțini, se pare că fosta doamnă ministru al Turismului nu ar fi dorit niciun ban pentru apariție, scriu cei de la Impact.

”Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro. A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, au declarat surse apropiate show-ului la care s-au uitat peste 3 milioane de români în noaptea de Revelion.

Masca de vrăjitoare pe care a purtat-o Elena Udrea a fost lucrată în Statele Unite ale Americii, mai exact la Los Angeles. O costumație de acest fel ajunge să coste între 1.000 și 5.000 de euro, în mod normal. Însă cu cât este mai detaliată, prețul poate ajunge chiar la 15.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: