Redactia.ro
Home » TV » Cum a apărut Elena Udrea în seara de Revelion? Nimeni n-a recunoscut-o

Cum a apărut Elena Udrea în seara de Revelion? Nimeni n-a recunoscut-o

Cum a apărut Elena Udrea în seara de Revelion? Nimeni n-a recunoscut-o

Elena Udrea a fost marea surpriză de la Revelionul Starurilor, show prezentat de Dan Negru în noaptea dintre ani. Vedetele invitate nici nu s-au gândit că sub mască ar putea fi chiar fostul șef al Cancelariei Prezidențiale.

Cum a apărut Elena Udrea în seara de Revelion

Surprizele s-au ținut lanț în noaptea de Anul Nou. La emisiunea prezentată de Dan Negru, jocul măștilor i-a făcut pe mulți să-și dea cu părerea și să interacționeze. Vedetele invitate din acest an au încercat să ghicească toți invitații de sub măști, însă marea lor surpriză a fost când sub masca vrăjitoarei a fost Elena Udrea.

Cum a apărut Elena Udrea în seara de Revelion? Ca în ceilalți ani, Revelionul a promis multe, iar pe lângă momente care mai de care mai frumoase cele mai așteptat a fost concursul măștilor, care le-a dat de furcă vedetelor aflate în platou. Unul din cele mai grele personaje a fost de departe Vrăjitoarea. Echipa de producție s-a străduit ca și în acest an să le dea bătăi de cap vedetelor care au trebui să ghicească cine este în spatele măștii.

”Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Diavolului. Pe lângă complexitatea ei, masca este şi una dintre cele mai costisitoare, preţul ei ajungând la câteva mii bune de euro. Masca a fost realizată în Los Angeles şi a durat câteva săptămâni, iar la filmare, vedeta din spatele măştii a avut de îndurat cel mai mult timp în cabina de machiaj, peste 5 ore, în care a trebuit să stea foarte mult nemişcat şi nu a putut deloc să mănânce sau să bea!”, a spus Andreea Rădulescu, master make-up special și coordonatoarea echipei de machiaje speciale.

Elena Udrea a fost surpriza de la miezul nopții

Cel mai spectaculos personaj a fost Vrăjitoarea. La Revelionul Starurilor 2021, masca vrăjitoarei a fost surpriza serii. Nimeni nu se aștepta ca sub mască să se afle Elena Udrea, fostul șef al Cancelariei Prezidențiale.

”Dificultăţi am întâmpinat şi la măştile pentru momentul preşedinţilor, Putin şi Trump, care nu s-au mulat perfect pe capul personajelor şi de aceea ne-am văzut nevoiţi să facem tot felul de artificii!”, a mai adăugat Andreea.

Dan Negru a dezvăluit că acesta a fost cel mai greu Revelion de filmat. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, totul a fost mult mai complex, vedetele și angajații trebuiau protejate de o posibilă infectare.

”Este al 21-lea Revelion pe care-l fac la Antena 1. Am mai făcut unul și pentru TVR 1. A trebuit să facem zeci și zeci de teste de Covid-19. Am respectat toate nebuniile, de la măști la distanțare. S-au respectat absolut toate măsurile de siguranță pentru filmările de anul ăsta. Toată lumea a fost bine, nu au fost deloc probleme. A ieșit perfect! O să fie un revelion fără breaking news. E distracție sută la sută. A fost și Adi Mutu pe acolo, Cosmin Contra e și el o mască extraordinară, dar și Marian Drăgulescu, care merge la Olimpiadă în 2021. Nu pot să vă zic mai multe, sunt politicieni pe care nici nu te aștepți să-i vezi. O să fie un adevărat spectacol”, a declarat Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: