Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru a primit o ofertă de la PRO TV! Ce a răspuns ”regele audiențelor”

Dan Negru a primit o ofertă de la PRO TV! Ce a răspuns ”regele audiențelor”

Dan Negru a primit o ofertă de la PRO TV! Ce a răspuns ”regele audiențelor”

Dan Negru a primit o ofertă de la PRO TV! Regele audiențelor de la Antena 1 a fost contactat de postul concurent. Ce răspuns le-a dat moderatorul.

Dan Negru a primit o ofertă de la PRO TV

Se apropie Anul Nou, iar așa cum ne-am obișnuit, Dan Negru a pregătit o seară încendiară cu emisiunea pe care o prezintă, respectiv ”Revelionul Starurilor”. De mai bine de 20 de ani, cunoscutul moderator face parte din echipa Antena 1, însă de curând, postul de televiziune concurent i-a făcut o ofertă prezentatorului.

Șefii de la PRO TV au încercat să-l convingă pe Dan Negru să semneze un contract cu ei. Acest lucru nu este de mirare, având în vedere faptul că vedeta Revelioanelor aduce rezultate și cifre colosale, an de an, la care alții doar visează. Cei de la PRO TV au vrut, inițial, să-l desemneze pe Dan Negru ca amfitrion al show-ului „The Masked Singer”, dar au sfârșit prin a-l lua pe Jorge. Motivul pentru care Dan Negru nu a semnat contractul cu PRO TV.

”Contractul nu a fost pe măsura așteptărilor. Ar fi semnat doar pentru acest proiect, nu ar fi avut o continuitate, așa că nu s-a riscat să-și piardă locul stabil de muncă de la Antena 1. L-au ales apoi pe solistul Jorge”, au declarat surse din Antena 1 în exclusivitate pentru redacția impact.ro.

Dan Negru a primit o ofertă de la PRO TV! Nimeni nu a fost surprins de faptul că Dan Negru a fost la care cei de la PRO TV s-au gândit atunci când au cumpărat formatul showului „The Masked Singer”, având în vedere succesul pe care vedeta Antenei 1 îl are cu rubrica măștilor în cadrul Revelionului Starurilor.

Potrivit sursei citate, Dan Negru a postat, pe pagina sa oficială de Facebook, la vremea respectivă, un mesaj cu subînțeles pentru postul concurent al Antenei 1, după ce a refuzat să prezinte emisiunea.

”Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că PRO TV mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Blaga: Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura! Iar diferența uriașă de audiențe nu mai lasă loc de nicio interpretare!”, a mărturisit Dan Negru despre show-ul pe care a refuzat să-l prezinte.

Dan Negru prezintă Revelionul de 21 de ani

Dan Negru prezintă Revelioane de 21 de ani, însă anul acesta a fost diferit. Măștile și măsurile luate pentru a combate răspândirea coronavirusului au îngreunat puțin tot procesul, însă, până la urmă nu s-a dovedit a fi chiar cel mai greu Revelion de filmat.

”Am luat absolut toate măsurile de siguranță necesare, şi asta a fost o „povară în plus adăugată întregului program, însă ne-am descurcat. Păstrându-se toate normele sanitare, am putut să realizăm un program de Revelion  normal,  în  care artiştii, invitații să se bucure, să cânte, să danseze. E un Revelion firesc, fără panică, teamă sau breaking news-uri. Am încercat să dăm o resetare a anului care pleacă, să o luăm de la capăt ca şi când 2020 n-ar fi existat”, a declarat Dan Negru pentru VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: