Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Dan Negru despre soția sa, la 14 ani de la căsătorie: „Acasă sunt…”

Ce spune Dan Negru despre soția sa, la 14 ani de la căsătorie: „Acasă sunt…”

GALERIE FOTO (7) Ce spune Dan Negru despre soția sa

Ce spune Dan Negru despre soția sa. Dan Negru este cel care încântă casele românilor în noaptea de Revelion și mereu este așteptat de cei care în fiecare sfârșit de an îl urmăresc cu mare drag. Se știe cum este prezentatorul tv în fața marilor ecrane, dar puțină lume știe cum este Dan Negru în familie. Prezentatorul de la Antena 1 are o soție minunată și doi copii absolut superbi.

Ce spune Dan Negru despre soția sa, la 14 ani de la căsătorie: „Acasă sunt…”

Ce spune Dan Negru despre soția sa. Dan Negru este cel mai așteptat prezentator tv în noaptea de Revelion. De Anul Nou, Dan Negru știe să facă cel mai frumos spectacol, iar carisma și energia lui este transmisă în casele românilor. Dar puțini sunt cei care știu cum este prezentatorul de la Antena 1 în familie și ce spune Dan Negru despre soția sa. Timp de 20 de ani, Dan Negru a fost moderatorul mai multor emisiuni, fiind recunoscut în presă precum „Regele Audiențelor”, din cauza recordurilor dobândite de-a lungul anilor. Mai mult, Dan Negru este singurul prezentator european de televiziune, cu care oamenii își petrec Revelionul. Dar cu toate astea, nu putem să nu ne imaginăm cum este atmosfera la el acasă.

Cu ce se ocupă soția lui Dan Negru

Ei bine, vă anunțăm că moderatorul este un familist convins, chiar dacă este nelipsit din fața micilor ecrane. Deși el este extrem de cunoscut în România, lui Dan Negru nu îi place să își expună soția și copii. Dan Negru este căsătorit cu Codruța încă din 2006, după cinci ani de relație și au doi copii absolut minuați, Dara și Bogdan. Chiar dacă este un om de televiziune cunoscut, Codruța nu are nicio treabă cu lumea mondenă, de aceea este foarte discretă. Totuși, jurnalistul a vorbit pentru prima oară despre soția sa.„Soția mea e medic stomatolog, deci n-are nimic de a face cu showbiz-ul, şi faptul că eu fac televiziune nu înseamnă că trebuie să ne arătăm familia oriunde şi oricând. Treaba asta n-o fac doar de acum, am făcut-o dintotdeauna. Când ne-am căsătorit, aveam opțiunea unei nunți cu sute de invitați, cu vedete, alai de lăutari şi poze în reviste. Ne-am căsătorit doar noi şi familia. Cred că am pierdut atunci un apartament, ca dar de nuntă, dar ce frumos a fost aşa. Asta nu înseamnă că nu-i înțeleg pe cei care preferă exhibiționismul mediatic, dimpotrivă, îmi plac, mă uit şi eu cu interes şi curiozitate la ei, doar că nu îmi place să fiu eu personajul principal, îmi place să fiu doar spectator.”, a povestit Dan Negru pentru Viva.ro.

Pe micile ecrane, Dan Negru este mereu în priză, vorbind foarte mult, fiind o fire extrovertită care știe să facă un spectacol de neuitat. Dar acasă, vedeta este o persoană tăcută alături de familia sa, fiind mereu atent la nevoile celorlalți. „Acasă sunt asistenta TV, aia care îi ține trena prezentatorului.”, a spus el. Despre creșterea copiilor săi, Dan Negru susține că este un tată permisiv și îi laudă pe cei mici pentru faptul că sunt foarte ascultatori și nu are niciun motiv să îi critice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: