Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Codruţa, jumătatea lui Dan Negru? Cu ce se ocupă soţia vedetei de la Antena 1

Cum arată Codruţa, jumătatea lui Dan Negru? Cu ce se ocupă soţia vedetei de la Antena 1

GALERIE FOTO (2) Dan Negru

Dan Negru este un om de televiziune cu o carieră de peste 25 de ani, dar în tot acest timp el și-a ținut familia departe de ochii curioșilor, așa că sunt mulți care nici măcar nu știu că acesta este căsătorit, are copii și prea puțini știu cum arată, de fapt, soția acestuia.

Cine este Codruța, soția lui Dan Negru

Dan Negru este în atenția publicului deja de două decenii, dar acesta a făcut o treabă și mai bună decât păstrarea audiențelor atunci când a venit vorba de menținerea discreției asupra familiei sale.

Prezentatorul de la Antena 1 este căsătorit de 14 ani cu Codruța, femeia care i-a dăruit și doi copii, pe Daria și Bogdan. Codruța a preferat să stea departe de ochii curioșilor, după cum a mărturisit chiar soțul ei. Aceasta este de profesie medic stomatolog, așa că nu vrea să aibă legătură cu lumina reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden.”, a declarat Dan Negru.

Mai mult, pe lângă faptul că este o soție foarte bună, câștigă bine datorită cabinetului său stomatologic privat și are grijă de cei doi copii, Codruța este și o gospodină foarte bună. Iată ce a declarat Dan Negru despre soția lui:

„Eu nu gătesc. Nu le am cu gătitul. Nu le am deloc, recunosc. Codruţa, da. Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire”, a dezvăluit Dan Negru.

Dan Negru și Codruța, soția lui, împreună de aproape 20 de ani

Dan Negru și Codruța s-au căsătorit în anul 2006, după aproape cinci ani de relație. Cei doi au, așadar, aproape 20 de ani de relație. Ei continuă tradiția, părinții lor fiind în astfel de relații de lungă durată.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru.

În ceea ce privește nunta lor, Dan Negru își amintește că au avut foarte puțini invitați.

„Cum a fost la nunta mea…Părinţii, naşii şi bunicii…Asta a fost tot. Ei au fost singurii invitaţi. Totuşi, într-o biserică mică de lângă oraş, care mi-e dragă de multă vreme, au venit 6 preoţi fără ca eu să ştiu ceva dinainte şi noi, cei puţini din familie…Încă păstrez felicitarea de la IPS Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului…”, spunea Dan Negru despre nunta sa.

Dan Negru si Codruta
Dan Negru si Codruta
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: