Redactia.ro
Home » TV » Dan Negru a provocat-o pe Andreea Esca. Ce trebuie să facă pe 1 Decembrie prezentatoarea de știri

Dan Negru a provocat-o pe Andreea Esca. Ce trebuie să facă pe 1 Decembrie prezentatoarea de știri

Dan Negru a provocat-o pe Andreea Esca

Andreea Esca este considerată cea mai bună prezentatoarea de știri din România, iar Dan Negru este caracterizat ca fiind cel mai talentat prezentator de reality show din țară. În urmă cu puțin timp, Dan Negru a provocat-o pe colega sa de breaslă să-și dezvăluie salariul pe data de 1 Decembrie, acesta fiind provocat la rândul lui să recunoască câți bani primește pentru emisiunea senzațională de Revelion.

Dan Negru a provocat-o pe Andreea Esca. Ce trebuie să facă pe 1 Decembrie prezentatoarea de știri

Se știe deja că emisiunile de Revelion prezentate la fiecare sfârșit de an, sunt cele mai vizionate de către românii care preferă să rămână acasă și să-și petreacă ultima seara din an alături de prezentatorul preferat al României. De cealalată baricadă, Andreea Esca este considerată cea mai bună prezentatoare de știri din România, aceasta putând fi urmărită în fiecare seară de la ora 19.00, la pupitrul Știrilor Pro Tv. În ultima vreme au ieșit în presă numeroase informații despre suma de bani pe care Dan Negru o primește pentru petrecerea de Revelion, dar nu a fost nicio afirmație concretă. Ei bine,recent, prezentatorul a fost provocat de un cântăreț să spună ce sumă primește el pentru emisiunea de Revelion.

Provocarea lansată de Dan Negru pentru Andreea Esca

Dan Negru a răspuns,dar cu siguranță nu se aștepta nimeni la un asemenea răspuns. Acesta a provocat-o pe Andreea Esca să recunoască pe 1 Decembrie ce salariu primește de la PRO TV, după care a menționat că va recunoaste și el în seara de Revelion, care este suma pe care o primește la fiecare sfârșit de an. „Bă, Negrule, păi doar atât dai ca să vin la Revelionul tău ? Că in ziare scrie că iei bine” îmi zice un cântăcios celebru pe care o să-l vedeți la Revelion.

Ăsta e un articol apărut ieri care zice că iau 135 mii euro de la tv cu care am contract. Salariile pe care le încasează Negru și Esca, un mister pentru români” zice ziaru’. Așa-i că ar fi epic să-mi iau libertatea să vă arăt fluturașu’ de salariu?Pe tot anu’ + revelion. Aș provoca-o pe Esca să o facă prima, pe 1 Decembrie, de ziua Pro-ului. Ladies first. Și apoi o fac și eu de Revelion”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

La scurti timp, internauții au reacționat la postarea acestuia și au transmis mesaje de tot felul. „Vorbeste lumea, ca vrei sa cumperi portul Constanta. Ai bani, de te enerveaza”, a scris un un bărbat pe pagina lui Negru, în timp ce un altul i-a atras atenția, amuzat: „Negrule ..esti mai bogat ca Țiriac”. De asemenea, un alt fan i-a spus lui Dan Negru că „Dacă arată Esca prima fluturașul, nu mai ieși din casă o perioadă”, în timp ce o doamna a conchis: „Altfel dorm la noapte, sunt sigura ca 90% dintre romani se întrebau asta zilnic…

Colegii din breaslă glumesc mereu și spun că Dan Negru ar fi cel mai zgârcit om de media, iar de-a lungul vremii s-a tot vehiculat sume de bani pe care acesta le-ar primi lună de lună de la Antena 1. După ce s-a regăsit într-un top al celor mai bine plătiți oameni de televiziune din România, Dan Negru a reacționat pe pagina sa de Facebook, acesta clasându-se pe locul doi, după Andreea Esca. „A apărut azi un alt clasament al salariilor în televiziune și m-am văzut pe locul doi după Esca…???. NU! Nu iau 135 mii de euro/sezon, după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionu pe an pe „fluturaș”. Dar dacă e atâta interes înseamnă ca o să fie cool ziua in care o să-mi arăt ”fluturașul” de Revelion” , a mai scris Dan Negru, într-o postare pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: