Redactia.ro
Home » Monden » Gestul impresionant pe care l-a făcut Florin Piersic pentru Dan Negru! ”Noi ştiam că vine sfârşitul”

Gestul impresionant pe care l-a făcut Florin Piersic pentru Dan Negru! ”Noi ştiam că vine sfârşitul”

GALERIE FOTO (2) Gestul impresionant pe care l-a făcut Florin Piersic pentru Dan Negru

Dan Negru și-a pierdut tatăl în urmă cu cinci ani și a suferit enorm. Abia acum, după atâta timp, prezentatorul TV mărturisește ce a făcut pentru el actorul Florin Piersic.

Gestul impresionant pe care l-a făcut Florin Piersic pentru Dan Negru

Dan Negru a suferit cumplit după ce tatăl său s-a stins din viață. Ionel Negru a murit la vârsta de 74 de ani din cauza cancerului, iar ultimele zile de viață ale acestuia au fost extrem de dureroase pentru familie.

Recent, celebrul prezentator TV a mărturisit ce a făcut pentru el actorul Florin Piersic. Relația dintre ei este una foarte strâns, astfel că gestul marelui actor se înțelege, potrivit wowbiz.ro.

”Tata s-a prăpădit de cancer în urmă cu ceva ani. În partea finală, noi ştiam că vine sfârşitul. Dimineaţa, pe la 9 jumătate – 10, în fiecare zi, Florin mă suna şi mă întreba doar atât ”Cum e tata?”, eu îi răspundeam ”Trăiește”, iar el închidea”, a povestit Dan Negru gestul emoționant făcut de Florin Piersic pentru el în acea perioadă.

Florin Persic a urcat pe scenă la 84 de ani

Imediat cum restricțiile impuse de pandemie de coronavirus s-au relaxat, Florin Piersit, în vârstă de 84 de ani, a urcat pe scenă. Acest lucru s-a întâmplat vara aceasta, iar celebrul actor a jucat alături de Medeea Marinescu în spectacolul ”Străini în noapte”.

Dan Negru și Florin Piersic

Dan Negru i-a luat actorului un interviu, iar imediat după asta au realizat o fotografie împreună, pe care prezentatorul a distribuit-o pe rețelele de socializare. Cei doi sunt înainte de filmări, fără machiaj, foarte naturali, lucru pe care l-a precizat și Dan Negru, fiind o curiozitate a fanilor lui.

“Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 (n.red vârstele celor doi) nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamjn Button și strania lui tinerețe. Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj!”, este mesajul lui Dan Negru la descrierea pozei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: