Redactia.ro
Home » Monden » Povestea dintre Ivan Patzaichin și soția lui. Cine e femeia care i-a fost alături până în ultima clipă

Povestea dintre Ivan Patzaichin și soția lui. Cine e femeia care i-a fost alături până în ultima clipă

Povestea dintre Ivan Patzaichin și soția lui. Cine e femeia care i-a fost alături până în ultima clipă

Ivan Patzaichin a fost cel mai mare canoist român. A murit însă la 71 de ani și a lăsat un gol în sufletul tuturor. Toată țara a auzit de el, însă puțini știu ce poveste de dragoste impresionantă a trăit lângă soția sa.

Ivan Patzaichin și soția lui s-au căsătorit la câteva luni de când s-au cunoscut și au fost împreună 46 de ani

Cel mai mare canoist român a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgiana. Cei doi au avut împreună o fiică. Din 1975 și până când marea stea a României a trecut la cele veșnice, pe data de cinci septembrie, nimeni și nimic nu i-a mai separat pe cei doi soți, căci dragostea ce i-a legat de la prima vedere a fost una veșnică.

Ivan Patzaichin și soția lui nu s-a gândit niciodată la divorț

Ivan Patzaichin a povestit în mai multe emisiuni tv că deși căsnicia lor nu a fost una perfectă, nici el, nici Georgiana, nu s-au gândit să divorțeze, ci să facă în așa fel încât să fie din ce în ce mai buni împreună. Georgiana i-a fost lui Ivan, de-a lungul carierei, cel mai mare fan, critic și susținător.

Ivan și Georgiana Patzaichin s-au cunoscut întâmplător

Regretatul canoist și-a cunoscut iubirea vieții lui, pe Georgiana, pe 23 august 1975. De atunci până în luna noiembrie, Ivan a tot încercat să îi intre în grații celei care urma să îi fie soție. Însă, abia pe 26 noiembrie a reușit să o invite la o cafea, urmând ca apoi să nu o mai scape.

„A fost, cred eu, dragoste la prima vedere„, declara, la un moment dat, sportivul, completat fiind și de Georgiana: „M-a văzut, de undeva de sub mașina la care meșterea, m-a plăcut, și-a zis în minte că eu voi fi soția lui. Ne-am jucat de-a șoarecele și pisica până pe 26 noiembrie”, potrivit spynews.ro.

Soția lui Ivan: Eu tot pe el l-aș alege

Într-un interviu acordat femeide10.ro. din urmă cu câţiva ani, Georgiana, soţia artistului, a mărturisit că dacă ar fi să aleagă din nou, tot pe marele campion l-ar alege. Au trăit o poveste frumoasă şi unică de iubire. „Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu contenesc să mă minunez şi să mă întreb ce-am făcut să merit binecuvântarea de a sărbători nunta de rubin, adică 40 de ani de căsătorie, alături de Ivan.”

Ivan Patzaichin, cel mai mare canoist al României, suferea de o boală incurabilă, despre care familia nu a dorit să vorbească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: