Redactia.ro
Home » Știri » Povestea dureroasă a actriței Natașa Raab. De ce nu a putut face copii?

Povestea dureroasă a actriței Natașa Raab. De ce nu a putut face copii?

GALERIE FOTO (2)

Natașa Raab una dintre cele mai iubite actrițe din România, atât grație carierei de la teatru, cât și celei de la TV. Însă, puțini știu care este drama pe care actrița a trăit-o în toți acești ani.

Invitată recent într-o emisiune televizată, Natașa Raab a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu are copii. Celebra actriță a mărturisit că acum mai mulți ani a fost diagnosticată cu cancer, iar din acel moment toată viața ei s-a schimbat.

A suferit o operație de extirpare a uterului

Natașa Raab primise diagnosticul de cancer ovarian, boală cu care s-a luptat mulți ani și pe care, într-un final, a învins-o. Urmarea acestei boli a fost, însă, faptul că visul de a fi mamă i-a fost curmat brusc. ”Povestea e mai dramatică și continuă. În urmă cu 20 și nu mai știu câți ani, Natașa a avut un neoplasm ovarian și eu am decis că e mai bine să scoatem totul… ”, declara, la un moment dat, Nataș Raab și soțul ei, Val Guțul, medic de profesie.

Natașa Raab îi mulțumește soțului că i-a salvat viața

”Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab, cu altă ocazie, în emisiunea „Constantin 60”, de la Prima TV.

Natașa Raab carieră

Natașa Raab și-a făcut debutul actoricesc în perioada studenției, când a fost aleasă să joace pe scena Teatrului Național din Cluj, alături de actorul George Motoi. Ulterior, după absolvirea facultății, a lucrat pentru Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu cele mai mari teatre din Capitală, dar a făcut și trecerea spre TV. Rolurile ei din telenovele sunt la fel de iubite de către fanii actrișței.
Natașa Raab este, de asemenea, profesoară în cadrul Facultății de Litere din Craiova, deținând postul de conferențiar univeritare doctor.

Citește și Povestea lui Mr. Bean. Cum a reușit un inginer electronist să joace într-una dintre cele mai cunoscute comedii din lume

Etichete: