Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea emoționantă a Corinei, fetița care-și îngrijește singură cei nouă frați. Părinții muncesc la câmp cu ziua, pentru a avea ce să le pună pe masă: ”Eu mă satur cu o felie de pâine”

Povestea emoționantă a Corinei, fetița care-și îngrijește singură cei nouă frați. Părinții muncesc la câmp cu ziua, pentru a avea ce să le pună pe masă: ”Eu mă satur cu o felie de pâine”

GALERIE FOTO (2)

Corina, o fetiță timidă cu ochii mari și luminoși, a fost surprinsă de Cristian, președintele Asocației ”Povestea Mea” în timp ce se afla în apropierea unui supermarket. Copila își dorea foarte multă să cumpere diverse alimente, pentru a avea ce să le pună pe masă fraților ei. Nouă la număr!

Povestea Corinei a emoționat tot internetul

Povestea Corinei a devenit virală pe internet, după ce a fost postată de asociația precizată mai sus. Fetița a mers cu binefăcătorul ei să-și cumpere diverse alimente, asta după ce i-a mărturisit acestuia, situația grea de la ea de acasă. Mai exact, Corina are grijă de cei nouă frați ai ei, cât timp părinții lor merg la câmp cu ziua, să muncească. Fac asta pentru a avea ce pune pe masă, căci cu mâncarea stau mai prost, a mai povestit fetița.

Hainele le purtăm de la unul la altul, ne spălăm să ieșim în lume, să mergem la școală! Cu mâncarea ne este greu, suntem multe guri. Prima dată mănâncă cei mici, apoi noi, ce mai rămâne. Așa am fost crescuți, să respectăm!”, se arată în postarea de pe Facebook.

”Eu mă satur cu o felie de pâine”

Corina a povestit că familia ei locuiește într-o colibă, aflată la marginea orașului Arad. Acolo își duc traiul de multă vreme și se pare că nu au vreo scăpare din acel loc. „Familia ei locuiește într-o colibă, la marginea orașului. Acolo își duc traiul de ceva timp și nu văd nicio scăpare. Lipsa mâncării i-a împins la cerșit și spun că au zile în care fierb sau pun pe jar câțiva cartofi – doar atât! Cu ochii mari și un glas angelic, povestea despre frățiorul cel mic și nevoile acestuia. ‘Eu mă satur cu o felie de pâine, măcar pentru el să luați ceva!’ și lacrimile nu întârziau să apară!”, se arată în mesajul postat de Cristian, președintele Asociației ”Povestea mea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini