Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea emoționantă a fetiței din Sectorul 5 al Capitalei. Ce face copila seară de seară și care este motivul

Povestea emoționantă a fetiței din Sectorul 5 al Capitalei. Ce face copila seară de seară și care este motivul

Povestea unei fetițe din Sectorul 5 al Capitalei a devenit virală și a impresionat profund internauții. Gestul pe care copila îl face seară de seară i-a făcut pe mulți să izbucnească în lacrimi. Internauții încearcă să tragă un semnal de alarmă încât cazul acesteia să ajungă la urechile primarului Cristian Popescu Piedone.

Ce face micuța seară de seară

Un caz social circulă de ceva vreme pe rețelele sociale. O fetiță din Sectorul 5 al Capitalei muncește asiduu zilnic alături de tatăl ei. Bărbatul lucrează la salubritate și seară se seară copila îl însoțește pentru a-l ajuta. Aceasta are speranța ca primarul Cristian Popescu Piedone să audă despre povestea ei emoționantă. Speranța ei este să îi ofere o locuință socială.

Conform postării publicate pe facebook, micuța alături de tatăl ei duc un trai greu și muncesc din greu. Aceștia se mută mereu din chirie în chirie deoarece nu au o locuință stabilă. Situația financiară abia le permite să trăiască de pe o zi pe alta. Copila este elev exemplu la școală și cu toate că duce o viață grea, deși ar trebui să se bucure de copilărie, aceasta nu a lipsit nici măcar o zi de instituția de învățământ.

Fetița lui tati, care îl ajută zilnic în speranța că Cristian Popescu Piedone le va auzi povestea și îi va ajuta cu o locuință socială. Trăiesc în condiții modeste, mutându-se din chirie în chirie, dar niciodată nu a abandonat școala sau speranța la un trai mai bun 😇.„, arată mesajul publicat pe facebook.

Care a fost reacția internauților

Internauții au fost impresionați până la lacrimi de povestea copilei care își ajută tatăl seară de seară. Aceștia au reacționat în număr mare și au trimis mesaje paginii ce i-a publicat povestea.

Postați pe pagina lui (n.r Piedone).. poate numai așa vede..are destule pe cap.. sunt sigură că rezolvă dacă vede cazul… nu-l mai denigrați atât că de când e primar face multe..ce nu a făcut Vanghelie niciodată cât a fost el primar.. încercați si luați legătura cu el..”, „Trebuie să aibă dosar de locuință socială și la Primăria Municipiului București La sector se da mai greu Aviz tuturor celor ce au dosar doar la sector.„, au fost doar câteva dintre mesajele trimise de către oamenii din mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: