Redactia.ro
Home » Monden » Povestea emoționantă a lui Beni, băiatul crescut de familia lui Culiță Sterp

Povestea emoționantă a lui Beni, băiatul crescut de familia lui Culiță Sterp

Familia Sterp este una dintre cele mai iubite și populare familii de pe internet. O dată cu succesul artistului Culiță Sterp, frații și părinții au început să se afișeze pe social media și au intrat rapid în sufletele oamenilor. Nu mulți știu că mama Geta, mama lui Culiță l-a luat de crescut pe Beni, un băiat cu o poveste tristă.

Care este povestea lui Beni

Sora lui Culiță Sterp a încărcat pe youtube un videoclip în care Beni vorbește despre viața sa. Internauții au fost impresionați până la lacrimi de povestea băiatului. Beni venea acum ceva timp să îi ajute la treburi gospodărești și la magazinul mamei Geta. Văzând că Beni este un băiat cu bun simț și cu suflet curat, familia Sterp l-a invitat în casă și i-au spus că poate sta oricât de mult își dorește. Beni a fost primit cu brațele deschise de familia Sterp și acesta ăi apreciază și îi iubește ca pe părinții lui.

El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați. Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare zi cu oile, doar să se uite de ele.

După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă. El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el.„, a povestit sora lui Culiță Sterp.

Beni a fost la casa de copii

Beni a povestit că provine dintr-o familie cu șapte copii, crescuți doar de mama lor. Tatăl celor mici nu s-a interesat de destinul propriilor săi copii. Beni, noul membru al familiei Sterp, a fost nevoit să petreacă câțiva ani la casa de copii din cauza problemelor de acasă.

Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat câțiva ani. Am rămas repetent de două ori, nu îmi e rușine să zic. Nu am avut posibilitatea să merg acasă. Uneori mai mergeam la lucru ca să fac bani. Mergeam la școală, mă mai certau. Eu aici mă simt ca acasă, am cunoscut o familie bună. Eu acasă nu mă mai duc.„, a povestit Beni.

Mama lui Culiță se ocupă de educația băiatului

Geta Sterp a povestit că băuiatul nu stă nciidecum pentru poziția materială, ci pentru liniștea și afecțiunea pe care o primește. Ea a mărturisit că Beni și-a petrecut vacanța de vară acasă la familia Sterp, iar acum băiatul vrea să rămână acolo.

De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a găsit doar ce îi lipsea material, a găsit în noi familia potrivită pentru el, s-a simțit într-o familie. A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală. El a fost la școală, asta pentru ei care au spus că îl ținem doar la oi.

Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm. Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți.„, a spus mama lui Culiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: