Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea emoționantă a tânărului care împarte pizza pe stradă oamenilor nevoiași. Remus a crescut la casa de copii

Povestea emoționantă a tânărului care împarte pizza pe stradă oamenilor nevoiași. Remus a crescut la casa de copii

Remus Rostaș a împărțit pizza pe stradă.

Remus Rostaș, un tânăr orfan din Cluj, a devenit un exemplu de generozitate și compasiune în comunitatea sa, demonstrând că gesturile mici pot avea un impact mare asupra celor din jur. Crescut într-un orfelinat, Remus a decis să ofere înapoi comunității, organizând o campanie de ajutorare prin care a împărțit pizza și apă plată persoanelor nevoiașe și vârstnicilor dintr-un azil.

Gestul impresionant făcut de Remus

Acțiunea sa, desfășurată pe 9 martie, este doar una dintre numeroasele inițiative prin care tânărul încearcă să aducă un zâmbet pe fețele celor aflați în dificultate. Sub sloganul „Fii bun ori de câte ori e nevoie”, Remus a reușit să mobilizeze și alte persoane și companii să se alăture cauzei sale. Două firme din Gherla, una de construcții și una de curățenie, au sprijinit această campanie, demonstrând că solidaritatea și bunătatea pot trece dincolo de cuvinte și se pot transforma în acțiuni concrete.

„Faptul că am fost abandonat când eram mic m-a învățat să apreciez și să prețuiesc fiecare gest de bunătate”, a mărturisit Remus. Prin gesturile sale, tânărul vrea să arate că fiecare persoană poate contribui la schimbarea în bine a societății, indiferent de propriile sale neajunsuri sau dificultăți de viață. „Mă bucur că am putut să fac din nou niște oameni fericiți”, a adăugat el, mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost alături în această campanie.

Remus Rostaș are de gând să facă și mai multe fapte bune

Acțiunea sa nu numai că a adus un moment de bucurie și alinare celor care au primit o masă caldă, dar a și transmis un mesaj puternic comunității despre importanța solidarității și ajutorului reciproc. Remus Rostaș își dorește să continue aceste campanii de ajutorare și în viitor, cu ocazia sărbătorilor importante precum Paștele sau Crăciunul, sperând să inspire și mai mulți oameni să se alăture inițiativelor sale.

„Mă bucur că am putut să fac din nou niște oameni fericiți. Le mulțumesc că după 7 ani am venit din nou cu campania Fii bun ori de câte ori e nevoie, și Doamne ajută să mai putem face și de Paște, de Crăciun. Le mulțumesc și oamenilor din Gherla care au fost alături de mine”, a spus Remus Rostaș.

Povestea lui Remus este un exemplu emoționant că, indiferent de circumstanțele în care ne aflăm, avem puterea de a face lumea un loc mai bun, un gest de bunătate la un timp. „Dar din dar se face Rai!” nu este doar un slogan, ci o filozofie de viață pe care Remus Rostaș o împărtășește cu toți cei din jur, reamintindu-ne că bunătatea și generozitatea sunt valori esențiale care ne definesc ca oameni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: