Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea emoționantă care a captivat întreaga Românie: „Te rog, mamă, ai promis că anul acesta Moș Crăciun va veni”

Povestea emoționantă care a captivat întreaga Românie: „Te rog, mamă, ai promis că anul acesta Moș Crăciun va veni”

Dacă te simți adesea lipsit de noroc, privește în jurul tău și vei observa că există persoane care aspiră la ceea ce deții tu. Lecția de astăzi ne învață să prețuim ceea ce avem și să fim mai generoși unul cu altul. Când ai oportunitatea să ajuți pe cineva, nu aștepta nimic în schimb. Bucură-te că ai putut să faci un gest frumos pentru cineva care avea mare nevoie.

Există oameni care par să aibă totul, dar totuși nu sunt mulțumiți sau fericiți, simțind că le lipsește mereu ceva. Pe de altă parte, sunt cei care au puțin, dar sunt recunoscători și fericiți pentru fiecare lucru. Diferențele dintre noi sunt mari, iar fericirea înseamnă lucruri diferite pentru fiecare. Pentru unii, fericirea poate fi o casă mare cu piscină, pentru alții, mașina visurilor sau o familie. În povestea pe care o vom împărtăși, fericirea este reprezentată de o simplă pungă de bomboane.

„Ieri seară, am trăit una dintre cele mai tulburătoare experiențe ale vieții mele. Eram într-un magazin local, observând standul de brânzeturi, aflat lângă cel de dulciuri. Ascultam o conversație:

-Te rog, mamă, voi fi cuminte. Te implor! -Nu ne permitem, banii sunt toți pe care îi avem. Dacă îți cumpăr aceste bomboane, nu ne mai rămân bani de pâine. Am întors privirea și am văzut o femeie modestă, îmbrăcată simplu, dar curat, alături de fiica ei blondă, cu ochi mari și albaștri.

-Te rog, mi-ai promis că Moșul va veni anul acesta și ne va aduce bunătăți… Încremenit, stăteam cu brânza în mână. Fetița ținea în mână o pungă cu bomboane. Am privit-o nevenindu-mi să cred că astfel de povești sunt reale. Copila a pus punga pe raft și a plecat tristă alături de mama sa. M-am îndreptat spre standul cu dulciuri. Bomboanele din mâna copilei costau doar 1,50 lei. Am umplut un coș cu dulciuri și, trecând pe lângă standul de carne, le-am văzut pe cele două, privind vitrina cu produse.

-Opt felii de parizer, subțiri, vă rog! a cerut mama. Inima mi s-a strâns. Am cerut două baton de salam și unul de pastramă. Le-am așteptat afară, cu sacoșa de dulciuri în mână.

-A trecut Moșul pe aici și mi-a lăsat sacoșa asta pentru tine, pentru că erai în magazin, i-am spus copilei. Ochii ei mari s-au întors întrebători către mama, care a aprobat cu capul.

-Uite, mama, există Moș Crăciun! a exclamat fetița. Stăteam acolo, emoționat, simțind atât durere, cât și bucurie.” (sursa: Facebook)

Ce crezi? Nu-ți pare viața mai ușoară și nu realizezi că fericirea se găsește în lucrurile mici? Indiferent cât avem, niciodată nu vom fi complet mulțumiți. Așadar, ajută ori de câte ori poți, pentru că există oameni care doar visează la o mână de ajutor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini