Redactia.ro
Home » Știri » Povestea emoționantă care a impresionat internetul. Ce a putut face o femeie pentru un bătrân aflat în impas

Povestea emoționantă care a impresionat internetul. Ce a putut face o femeie pentru un bătrân aflat în impas

GALERIE FOTO (2)

O poveste impresionantă a devenit virală pe rețelele sociale. Această întâmplare îți redă credința în umanitate. Iată ce a făcut o femeie într-un supermarket pentru un bătrân.

Povestea care a emoționat internauții

Totul s-a întâmplat într-o zi perfect obișnuită, când o femeie, Lisa Lemming Jackson, din Georgia, SUA, ieșea la cumpărături la supermarket. În timp ce se plimba între culoare a întâlnit un om în vârstă care părea să aibă nevoie de ajutor. Bărbatul suferea de o boală necruțătoare și suferise un accident și avea nevoie să fie schimbat. Când lisa a aflat care este problema bărbatului aceasta a cerut ajutorul personalului de la supermarket care au adus șervețele, lenjerie de corp și l-au dus discret în zona de baie a angajatorului, unde i s-au dat haine.

Tocmai am petrecut două ore cu un bătrân la Kroger (supermarket). La început eu i-am zâmbit, ne-am privit. În timp ce mergeam pe lângă el, arăta de parcă ar fi avut nevoie de ceva. M-am întors și l-am întrebat dacă îl pot ajuta cu ceva. Instant a început să plângă. Mi-a zis că are cancer la colon și că a avut un accident. Dacă se ridica în picioare, toată lumea va observa. (Supermarketurile din America au cărucioare unde bătrânii pot sta jos în timp ce fac cumpărături.) M-a întrebat ce ar trebui să facă. Privirea lui care exprima demnitate pierdută mi-a pus un nod în gât. Din acel moment angajații magazinului s-au mișcat repede, ne-au adus șervețele umede, lenjerie, și le-au dus discret în baia angajaților. Acolo i-au dat până și haine. A plâns și și-a cerut scuze. A zis că trebuie să se grăbească, își lăsase soția acasă singură.

Când am trecut pe la casă i-am găsit cumpărăturile gata puse în pungă și cineva, nu știu cine, plătise deja pentru ele. A început să plângă și mai tare. A spus că a luptat în Vietnam și în Războiul din Coreea, că își iubește țara, dar a mai spus și că până în ziua aceea crezuse că țara lui uitase de el. Am plâns amândoi și i-am spus și eu ce greutăți am și de ce îmi e frică… M-a încurajat și mi-a spus vorbe foarte înțelepte. M-a încurajat spunându-mi că, poate, până la urmă umanitatea încă mai este în stare să îi pese, oamenilor încă le mai pasă de semenii lor. Ziua de astăzi mie mi-a dovedit-o din plin. Îți mulțumesc Elmer (numele bătrânului), mulțumesc Kroger(supermarketul), și îți mulțumesc, Doamne, pentru lecția pe care am primit-o azi.„, a relatat Lisa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini