Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea impresionantă a gemenilor care s-au născut cu nuanțe diferite ale pielii. Cum a fost posibil așa ceva

Povestea impresionantă a gemenilor care s-au născut cu nuanțe diferite ale pielii. Cum a fost posibil așa ceva

GALERIE FOTO (2)

O tânără, în vârstă de 29 de ani, a avut parte de șocul vieții ei după ce a născut gemeni, care au nuanțe diferite ale pielii. Femeia a tras o sperietură în toată regula, căci nu înțelegea de ce micuții au culori diferite ale pielii. Într-un final, a aflat și răspunsul la întrebările ei.

Povestea impresionantă a gemenilor

Chantelle Broughton, o femeie din Marea Britanie, a avut parte de șocul vieții ei la 29 de ani, atunci când i-a adus pe lume, pe cei doi copii ai ei: gemeni. Tânăra a tras o sperietură zdravaănă atunci când a văzut că nuanța pielii micuților este diferită. Femeia l-a născut, prima dată, pe fiul ei, Ayon la spitalul din Nottingham City. Micuțul are pielea deschisă și ochii verzi. A doua oară, a adus-o pe lume pe fetița ei, Azirah, care are tenul închis și ochii căprui.

Atunci a fost momentul când Chantelle și-a pus un semn de întrebare cu privire la gemenii ei. Ulterior, aceasta a aflat răspunsul la toate întrebările, care-i veneau în cap, la scurt timp după ce a născut.

Cum a fost posibil așa ceva

Chantelle are pielea albă, însă este de rasă mixtă. Bunicul matern al femeii este nigerian, iar tatăl copiilor, Ashton, este jumătate jamaican, jumătate scoțian, scrie Daily Mail. Specliaștii spun că aceste cazuri sunt foarte rare.

Azirah avea pielea mai închisă la naștere, dar nu puteai să-ți dai seama. Acum, pe măsură ce săptămânile au trecut, a ajuns la punctul în care pielea ei este mai închisă decât cea a tatălui său.”, a explicat femeia, potrivit sursei citate anterior. În același timp, Chantelle a recunoscut că a întâlnit foarte mulți oameni, care au întrebat-o dacă ambii copii sunt aia ei.

“De multe ori oamenii nu vor să menționeze asta, dar, când le spunem, ei spun că este o nebunie, deoarece nu o vezi foarte des. (…) Prietenilor și familiei încă nu le vine să creadă.”, a mai femeia. Cu toate acestea, Chantelle nu este deranjată de astfel de întrebări.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini