Redactia.ro
Home » Știri » Povestea impresionantă a lui Alexandru Pârgaru, concurentul ajuns pe scena Românii au talent. Diagnosticul crunt primit în copilărie

Povestea impresionantă a lui Alexandru Pârgaru, concurentul ajuns pe scena Românii au talent. Diagnosticul crunt primit în copilărie

Reacții dure la adresa lui Mihai Bobone după momentul lui Alexandru Pârgaru

Alexandru Pârgaru este unul dintre concurenții care au făcut furori pe scena de la „Românii au talent”. Are aproape 30 de ani, chiar dacă nu-i arată, dar și o poveste de viață impresionantă. La o vârstă fragedă, a primit un diagnostic crunt.

Chiar dacă nu pare, Alexandru Pârgaru s-a născut în anul 1992. Părinţii au devenit îngrijoraţi când acesta avea vârsta de 2 ani şi abia vorbea cu ei. La un moment dat a început să spună că diferite sunete au culori aparte, unele erau verzi, altele albastre. Pe la 5 ani, părinţii au sesizat că Alexandru avea un corp firav și nu dădea semne evidente de creştere, scrie BZI.

Alexandru Pârgaru de la Românii au talent, diagnosticul crunt primit în copilărie

Părinţii l-au dus la un consult medical, iar după examinările făcute s-a observat că acesta prezintă la nivelul sistemului nervos, o tumoră. Diagnosticul pus de către specialişti a fost craniofaringiom adamantinomatos.

La vârsta de 7 ani avea să fie operat la clinica de neurochirurgie din Cluj Napoca. În timpul operaţiei s-a observat că tumora era calcifiată – întărită. Extracţia sa a fost declarată un succes absolut. Regulat, de atunci, are parte de consultaţii, iar spre fericirea tuturor, nu apare niciun semn de revenire.

La vârsta de 10 ani deja era foarte cunoscut prin ţară pentru vocabularul dezvoltat şi impresiona lumea din jur prin felul său foarte matur de a vedea lumea. Au fost voci care spuneau că vorbeşte ca un bătrân înţelept ce a primit un corp tânăr.

Alexandru Pârgaru, la aproape 30 de ani

Părinţii l-au plimbat de la un psiholog la altul, pentru a putea înţelege ce se întâmplă cu fiul lor. Însă răspunsul pe care l-au primit de fiecare dată este că fiul lor este complet sănătos, iar inteligenţa sa este una peste medie. Alexandru a fost atras de artă, asemeni părinţilor săi, dar şi de poezie şi muzică.

Alexandru Pârgaru a devenit viral în urmă cu ceva timp pe platforme precum 9gag şi Facebook cu nişte secvenţe din interviurile pe care le-a avut, în jurul anului 2010, în cadrul mai multor emisiuni TV.

La cei 30 de ani ai săi, încă neîmpliniţi, se află în topul celor mai cunoscute persoane ce folosesc medicina alternativă în scopul vindecării. De câţiva ani acesta este cunoscut prin ţară pentru cristaloterapie. Un domeniu în care s-a axat după ce şi-a terminat studiile în cadrul terapiei ocupaţionale.

Alexandru Pârgaru pe scena Românii au talent: „Îl invit aici pe domnul Bombonel”

În cea de-a doua ediţie „Românii au talent” din sezonul 12, de vineri seara, Alexandru Pârgaru nu a reuşit să impreioneze cu numărul său, în care a vrut să vorbească despre Dumnezeu. Alexandru l-a invitat pe scenă pe Mihai Bobonete şi au avut dialog ce a stârnit amuzamentul tuturor.

„Îl invit aici pe domnul Bombonel”, a spus Alexandru Pârgaru, iar toţi au izbucnit în râs. După cum v-aţi putut da seama, era vorba chiar despre Mihai Bobonete, care a fost supus unui adevărat ritual.
„Ai vreun cristal la tine pentru dureri de măsea?”, l-a întrebat actorul pe concurent.
„Există orice cristal, dar eu nu fac glume”, a răspuns Pârgaru.

La scurt timp după schimbul de replici, a urmat ritualul la care a fost supus juratul Bobonete.

„Să nu mă doară ceva, să nu îmi strici ceasul”, l-a avertizat Bobonete pe Pârgaru, în timp ce tânărul îl atingea în diverse zone.
„Lumină, aer, apă, foc, pământ. Cele cinci elemente sunt uniformizate, contopite, integrate în fiinţa ta”, a spus terapeutul.
„Nu îmi umbla la puncte. Eu am fost bun cu tine, am venit pe scenă. Nu îmi strica chakrele în mine, te rog frumos”, i-a spus juratul.

La un moment dat, Bobonete s-a văzut nevoit să repete cuvinte neștiute pe care tânărul le rostea.

„Ai grijă ce mă pui să zic, că suntem la tv. Dacă mă pui să zic prostii, într-o anumită limbă, şi vede cineva să mă dea afară de la PRO TV, nu e vina mea, să ştii”, a continuat Bobonete.
Numărul s-a încheiat apoteotic cu patru de… X.

„Mamă, ce purificare, tăticule! Eu am simţit, de când a intrat pe scenă, că s-a dereglat ceva energetic. Este ceva ce mă depăşeşte. Nu mă calific, nu am ajuns la nivelul ăsta. A venit Bobo sleit. Nu mai avea energie nici să ţină un pahar cu apă în mâna”, a spus Andi Moisescu.
„Cu ce am greşit eu? De ce a venit omul ăsta..? Şi m-a luat pe mine, mă. Eu fiind credincios, de felul meu, mă ducea într-o zonă în care nu puteam să glumesc, că eu nu glumesc despre Dumnezeu. Când încercam să fac o glumă, omul îl aducea pe Dumnezeu şi pe Iisus. Na, mai fă glume!
Eu încercam o glumă şi odată se auzea: „Ahaaa” şi îngeraşii la harpă. Mai zii ceva! Că babele de acasă, care s-or uita, dacă eu zic „ce cauţi tu cu lumina lui Iisus?”, scuipă televizorul şi zic „de-aia l-au adus pe grasul ăsta, să îmi strice mie Sfânta Liturghie de Duminică”. Nu m-am băgat acolo”, a spus Mihai Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: