Redactia.ro
Home » Știri » Povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani. Și-a așteptat părinții plecați în străinătate în scara de bloc

Povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani. Și-a așteptat părinții plecați în străinătate în scara de bloc

Povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani. Și-a așteptat părinții plecați în străinătate în scara de bloc

Povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani. Ana-Maria a impresionat publicul din Piatra-Neamț. Fetița de 12 ani a fost dată dispărută vineri la amiază. Sâmbătă, Ana-Maria a fost găsită singură, în scara de bloc unde aceasta locuia cu părinții ei.

Povestea impresionantă a unei fetițe de 12 ani. Și-a așteptat părinții plecați în străinătate în scara de bloc

Potrivit Știrile Kanald o fetiță în vârstă de 12 ani din Piatra Neamț a fost dată dispărută vineri, după ce femeia care avea grijă de ea nu mai stia nimic de fetita. Părinții fetei au plecat în strâinătate la muncă, iar fetița a rămas în grija unei cunoștințe.

Sâmbătă dimineață, Ana-Maria a fost găsită în scara de bloc unde locuia cu chirie împreună cu părinții înainte ca aceștia să plece. Ana știa că părinții ei trebuie să se întoarcă, așa că s-a hotărât să le facă o surpriză și să-i aștepte pe scara blocului, însă fără știrea femei care avea grijă de ea.

Ana-Maria și-a așteptat părinții o noapte în scara blocului

Vecinii și apropiații micuței au căutat-o disperați, până în momentul când au găsit-o în scara de bloc în care locuise. Finalul a avut oarecum, un final fericit, deoarece fetița a fost găsită vie și nevătămată.

Întreaga poveste a fost publicată de către  jurnalista Catrinel Dana din Piatra Neamț, pe contul său de Facebook.

Poveste trista cu final fericit …care trebuie sa ne bucure , dar sa ne dea de gândit… Povestea are final fericit (fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată). Ajunsese acolo, însă, pentru ca a stat acolo cu chirie, in urma cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate. A mers acolo pentru ca PĂRINȚII i au spus ca vor veni acasa! Și fetița s-a bucurat ca ii va revedea. Și a mers acolo să ii aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire…”, a scris jurnalista Catrinel Dana Cojocaru, pe Facebook.

Citeste si:Un bărbat a fost ucis de un urs în Bacău. O altă persoană a fost atacată în Bistrița

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: