Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea impresionantă a unui tată sărac care a cumpărat o mașină de spălat. Ce a putut găsi înăutru e de necrezut

Povestea impresionantă a unui tată sărac care a cumpărat o mașină de spălat. Ce a putut găsi înăutru e de necrezut

Această poveste a impresionat profund internetul. Un tată cu posibilități financiare restrânse a avut aprte de unul dintre cele mai mari șocuri din viața sa. Iată ce s-a întâmplat.

Povestea lui Chris a lăsat internetul cu ochii în lacrimi

Chris este un proaspăt tătic a cărui situație financiară nu este chiar îmbucurătoare. Acesta a trebuit să cumpere o mașină de spălat și un uscător de rufe pentru familia sa, având în vedere că a venit un nou membru. Acesta avea un buget limitat, drept urmare a căutat cea mai ieftină variantă și așa l-a cunoscut pe David care vindea tocmai ce el avea nevoie.

Prețul inițial pentru cele două obiecte de uz caznic era 500 de dolari. Chris a ale ssă îi povestească situația din familia sa pentru a înțelege exact de ce și-ar dori o reducere a prețului. După ce i-a auzit povestea, David a fost de acord să vândă obiectele de uz caznic la prețul de 400 de dolari.

Ce gest a făcut David pentru Chris

După ce David a primit suma de bani de la proaspătul tătic, acesta s-a gândit asupra situației și a luat o decizie care a impresionat multă lume. David a decis să îi pună în mașina de spălat banii lui Chris. El a considerat că are mai multă nevoie de acei bani și că va face un gest frumos să îi doneze obiectele de uz caznic fără a câștiga nici măcar un dolar. Impresionat până la lacrimi, Chris a povestit totul pe internet.

I-am spus ca abia mi-a nascut sotia si ca as fi recunoscator daca ar accepta sa primeasca doar 400 de dolari. A acceptat, am ajuns acasa, am testat produsele si totul parea sa mearga perfect. Insa, atunci cand am deschis uscatorul, am gasit inauntru cei 400 de dolari.

Mi-a lasat un bilet si mi-a spus ca este un cadou pentru copilul meu. Doamne, cuvintele nu pot sa descrie cat de recunoscator sunt in momentul asta. Ma simt atat de onorat incat am simtit nevoia sa le spun tuturor despre gestul facut de David. Iti multumesc din suflet!„, a povestit Chris.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: