Redactia.ro
Home » Monden » Povestea neștiută a verighetei deținută de Regina Elisabeta. Suverana nu și-a dat jos niciodată bijuteria care conține o inscripție secretă

Povestea neștiută a verighetei deținută de Regina Elisabeta. Suverana nu și-a dat jos niciodată bijuteria care conține o inscripție secretă

GALERIE FOTO (7) Povestea neștiută a verighetei deținută de Regina Elisabeta

Povestea neștiută a verighetei deținută de Regina Elisabeta. Prințul Philip s-a stins din viață în luna aprilie a acestui an, la vârsta de 99 de ani. Povestea de dragoste dintre el și Regina Elisabeta a II-a va rămâne inscripționată pentru totdeauna în istoria Marii Britanii. Prințesa Elisabeta a primit inelul de logodnă de la locotenentul Philip în 1947, iar după ce s-au căsătorit, suverana nu și-a mai dat jos bijuteria. Ce secret ascunde aceasta?

Povestea neștiută a verighetei deținută de Regina Elisabeta. Suverana nu și-a dat jos niciodată bijuteria care conține o inscripție secretă

Povestea neștiută a verighetei deținută de Regina Elisabeta.Prințul Philip și Regina Elisabeta au fost căsătoriți vreme de 73 de ani. Din păcate, ducele de Edinburgh s-a stins din viață în luna aprilie, la vârsta de 99 de ani. Acest eveniment a lăsat un gol imens în sufletul Reginei, care pare mai abătută ca niciodată. Cu toate astea, puțini cunosc povestea de dragoste a celor doi. Suverana nu și-a dat jos niciodată inelul de logodnă primit de la soțul său.

Mai mult, acesta are o poveste impresionantă. Conform presei locale, Philip Mountbatten nu a dar niciun ban pentru bijuteria care a unit dragostea celor doi. Ingrid Stewart, a scris în cartea sa că verigheta reginei Elisabeta a fost făurită din aur galez, iar metalul prețios a fost donat de supușii regali din Țara Galilor. Potrivit expertei în istoria Familiei Regale, suverana nu și-a dat jos niciodata bijuteria, care conține o inscripție secretă. Inițial, trei persoane au știut ce scrie în interiorul verighetei, dar acum că Prințul Philip a murit, au mai rămas două, și anume Regina și cel care a făurit inelul.

De asemenea, și inelul de logodnă al Reginei Elisabeta a II-a are o poveste impresionantă. Potrivit The Mirror, inelul a gândit de Prințul Philip și creat cu ajutorul diamantelor desprinde dintr-o tiară care i-a aparținut mamei sale, prințesa Alice. Inelul este înnobilat cu un diamant central de trei carate, înconjurat de cinci diamante mai mici.

Povestea de dragoste dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip

73 de ani, atât a durat dragostea dintre Regina Elisabeta a II-a și prințul de Edinburgh. Suverana declara în trecut că soțul său a fost cel mai mare sprijin al ei, atât în public, cât și în viața personală. Un apropiat al celor doi, a declarat că Prințul Phillip a fost singura persoană care a tratat-o pe Regină ca pe o ființă umană.

Căsătoria celor doi a fost bazată strict pe iubire, respect și încredere. Povestea de iubire a celor doi a fost, este și va rămâna un exemplu pentru mulți alții. El era un simplu cadet de 18 ani când a cunoscut-o pe Elisabeta. Pe atunci, ea avea numai 13 ani. Ulterior, prietenia celor doi avea să se tranforme într-o iubire de neuitat. Elisabeta și Philip s-au completat reciproc. El a crescut independent, iar ea a fost crescută mai mult în spatele zidurilor înalte ale Palatului.„O face să râdă pentru că unele dintre lucrurile pe care le spune și le face și modul în care privește viața este, evident, ușor diferit de ea. Împreună sunt un cuplu grozav.”, spunea nepotul lor, prințul William.

Prințul Philip și Regina Elisabeta s-au căsătorit în fața a 2.000 de invitați în Westminster Abbey, iar în anul următor s-a născut primulor fiu, Prințul Charles, după care fiica Anne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: