Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a promis Regina Elisabeta soțului ei! Prințul Philip i-a cerut asta pe patul de moarte

Ce i-a promis Regina Elisabeta soțului ei! Prințul Philip i-a cerut asta pe patul de moarte

GALERIE FOTO (3) Ce i-a promis Regina Elisabeta soțului ei! Prințul Philip i-a cerut asta pe patul de moarte

Moartea Prințului Philip a fost ca un șoc pentru familia Regală, dar mai ales pentru Regina Elisabeta, care a suferit cumplit pentru soțul ei. Povestea de dragoste din ei a fost atât de puternică, încât Regina i-a făcut o promisiune pe patul de moarte!

Ce i-a promis Regina Elisabeta soțului ei! Prințul Philip i-a cerut asta pe patul de moarte

Imaginile cu Regina stând singură, la funeraliile prințului Philip, au îndurerat o lume întreagă. Aceasta s-a întors la angajamentele regale la doar patru zile după moartea soțului săi, iar doliul efectiv a durat două săptămâni. Cu toate acestea, se pare că Regina i-a făcut o promisiune înduioșătoare prințului Philip chiar înainte ca acesta să moară, la vârsta de 99 de ani.

Ce i-a promis Regina Elisabeta soțului ei! Prințul Philip i-a cerut asta pe patul de moarte

Conform Metro.co.uk, Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, a jurat să continue să se bucure de viață chiar și după trecerea în neființă a celui care i-a fost soț timp de 73 de ani. Ducele de Edinburgh a făcut aceeași promisiune, în cazul în care Regina murea înaintea lui, în cadrul unei discuții în care cuplul regal a stabilit ce va face cel rămas în viață.

”Cei doi vorbeau adesea despre cum se va descurca unul fără celălalt și într-un final au ajuns la o concluzie: acela care va rămâne în viață va trebui să țină doliu, dar nu pentru mult timp, apoi să se bucure de restul vieții lui”, a declarat expertul regal Richard Kay.

Ce mesaj a transmis Regina Elisabeta după moartea Prințului Philip

Familia regală britanică a publicat pe Twitter un citat emoţionant al reginei despre ducele de Edinburg, extras din discursul pe care l-a rostit la sărbătorirea nunţii de aur în 1997. Ziarele britanice au relevat în ediţiile de sâmbătă longevitatea cuplului pe care ducele l-a format cu regina Elizabeth şi l-au salutat pe “servitorul cel mai loial al Marii Britanii”.

”El a fost, pur şi simplu, forţa mea şi a rămas în toţi aceşti ani iar eu şi familia, şi atât de multe ţări îi suntem îndatoraţi mai mult decât ar pretinde sau vom şti vreodată”, a rostit în 1997 regina.

Ce i-a promis Regina Elisabeta soțului ei! Prințul Philip i-a cerut asta pe patul de moarte

Regina a vorbit în noiembrie 1997 în timpul unui prânz la Banqueting House din Londra, în care a subliniat “cincizeci de ani remarcabili”. Publicaţiile din întreaga lume i-au oferit prinţului Philip pagini întregi, amintit ca soţul reginei dar şi pentru loialitatea, simţul datoriei şi comentariile sale politice uneori incorecte. Toate publicaţiile britanice au oferit spaţiu pe prima pagină în ediţiile de sâmbătă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: