Redactia.ro
Home » Monden » Regina Elisabeta a II-a, tot mai slăbită. Experții regali sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a suveranei

Regina Elisabeta a II-a, tot mai slăbită. Experții regali sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a suveranei

GALERIE FOTO (4) Regina Elisabeta a II-a, tot mai slăbită.

Regina Elisabeta a II-a, tot mai slăbită. Ajunsă la vârsta de 95 de ani, Regina Elisabeta încearcă să fie puternică pentru poporul său, dar supușii britanici sunt îngrijorați pentru starea sa de sănătate. Aceștia susțin că suverana este din ce în ce mai slăbită, mai ales după ce soțul ei, Prințul Philip s-a stins din viață în luna aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Regina Elisabeta a II-a, tot mai slăbită. Experții regali sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a suveranei

Regina Elisabeta a II-a, tot mai slăbită. Bunica prinților Wiliiam și Harry a trecut în ultima perioadă prin momente dificile. Îndepărtarea lui Harry de Familia Regală și moartea soțului său, Prințul Philip, au afectat-o pe Regina Elisabeta, care pare din ce în ce mai slăbită. Supușii britanici sunt îngrijorați de starea de sănătate a suveranei.

Ultimele imagini o arată pe Regina în grădina Castelului Windsor, primind un trandafir în memoria soțului ei. Jurnalista Ann Gripper, din Marea Britanie, a declarat că Regina Elisabeta apare mai slabă și mai fragilă ca niciodată. Este posibil ca imaginea să-i fie schimbată din cauza faptului că, până acum, suverana obișnuia să-și facă apariția în rochie și haine purtată pe deasupra, dar și pălărie. Acum, Regina purta o rochie de culoare albastră și un pulover deasupra, dar fără pălărie, fiind mai mică de statură.

Regina Elisabeta, afectată de moartea prințului Philip

Împreună până când moartea ne va despărți. Asta s-a întâmplat și în cazul Reginei Elisabeta și Prințului Philip. Erau căsătoriți de 73 de ani, dar în luna aprilie, ducele de Edinburgh s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. Suverana a fost afectată de moartea partenerului, care era alături de ea la toate evenimentele importante. Din luna aprilie, a fost pentru prima oară când Regina și-a făcut apariția singură. De asemenea, în luna aprilie, regina și-a sărbătorit ziua de naștere, fiind prima aniversare pe care suverana a petrecut-o fără prințul Philip. „Familia mea şi cu mine am dori să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul şi bunătatea pe care ni le-aţi arătat în ultimele zile. Am fost profund emoţionaţi şi continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact extraordinar pentru nenumărate persoane de-a lungul vieţii sale”, a scris regina într-un mesaj semnat Elisabeta R. şi transmis de Palatul Buckingham după moartea ducelui de Edinburgh.

În ziua înmormântării Prințului Philip, regina Marii Britanii a lăsat pe sicriul acestuia un bilet scris de mână. Ea a semnat biletul cu diminutivul cu “Lilibet”, așa cum i se spunea în copilărie. În timpul funerariilor, Regina și-a plâns soțul singură într-o lojă din Capela St. George. Cu toate astea, Regina Elisabeta este o persoană puternică și este hotărâtă să-și facă datoria până în ultima zi, fiind iubită de mulți britanici. Deși Prințul Harry a renunțat la responsabilitățile regale și a decis să se mute cu Meghan Markle și copiii lor în Los Angeles, acesta a participat la funeraliile bunicului lui, fiind alături de familia sa. Indiferent de situație, Familia Regală a fost unită și vizibil afectată în urma dispariției Ducelui de Edinburgh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: