Redactia.ro
Home » Monden » Harry, chemat de urgență la palat. Regina Elisabeta a II-a nu a fost informată că strănepoata sa îi va purta numele

Harry, chemat de urgență la palat. Regina Elisabeta a II-a nu a fost informată că strănepoata sa îi va purta numele

GALERIE FOTO (3) Harry, chemat de urgență la palat.

Harry, chemat de urgență la palat. În urmă cu câteva zile, Meghan Markle a adus pe lume o fetiță. Prințul Harry și Ducesa de Sussex a decis ca fiica lor să poarte numele reginei Elisabeta a II-a, dar fără a o consulta și pe aceasta. Astfel, la Casa Regală au ieșit discuții pe acest subiect, motiv pentru care Harry a fost chemat de urgență la palat.

Harry, chemat de urgență la palat. Regina Elisabeta a II-a nu a fost informată că strănepoata sa îi va purta numele

Harry, chemat de urgență la palat. Harry și Megha Markle au devenit în urmă cu câteva zile, părinții unei fetițe minunate. Pentru că au vrut să îi aducă o bucurie bunicii sale, Harry a decis să o numească pe fiica sa Lilibet, numele de alint pe care îl folosea prințul Philip să i se adrese reginei Elisabeta, dar și Diana, ca pe mama sa, Prințesa Diana. Pentru că nu au anunțat-o pe regină cu privire la această decizie, Harry a fost chemat de urgență la palat pentru o discuție. Meghan și Harry se află în atenția presei, iar experții britanici au declarat că acest gest este o insultă la adresa Reginei Elisabeta.

Regina nu a fost anunțată de nepotul său că cea mică va primi numele său de alint, anume Lilibet, iar acest lucru se pare că a supărat-o extrem de tare. Deși pentru Harry și Meghan este un gest frumos și special, decizia lor nu a fost văzută deloc bine de cei din jur. O sursă de la palat a declarat pentru BBC că cei doi au încălcat procolul regal prin acest gest. Când Meghan și Harry au anunțat public numele fetiței lor, Regina Elisabeta a II-a ar fi fost extrem de deranjată că strănepoata sa va purta numele său de alint. „Un prieten apropiat ducilor de Sussex a declarat că prima persoană pe care Harry a sunat-o după nașterea lui Lilibet a fost regina și în timpul discuției, el i-a mărturisit că îi va pune numele ei fetiței în onoare ei, dar dacă nu e de acord, nu îl vor folosi”, a spus un jurnalist pentru The Sun.

De cealaltă parte, sursele din palat neagă acest lucru și susțin că Harry nu a spus niciodată că fiica lui va fi numită Lilibet, iar un alt motiv supărător ar fi faptul că cei doi au anunțat nașterea celui de-al doilea copil printr-un comunicat oficial, întreaga lume fiind șocantă de numele ales.

Nottingham, UNITED KINGDOM – The newly-engaged couple Prince Harry and Meghan Markle make a public appearance during their visit to Nottingham raising awareness of HIV/AIDS and youth crime. The couple visit the Nottingham Contemporary which will be hosting a Terrence Higgins Trust World AIDS Day charity fair.
Pictured: Prince Harry and Meghan Markle
BACKGRID UK 1 DECEMBER 2017
UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com
USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com
*UK Clients – Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*
Regina Elisabeta impreuna cu Harry si Meghan

Micuța Lilibet nu are titlu regal

Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle nu are titlu regal, pentru că limitele stabilite în urmă cu 100 de ani de către strămoșii regali nu permit acest lucru. Soarta micuței a fost decisă odată cu regula scrisă de către bunicul reginei Elisabeta, Regele George al V-lea, care a decis ca titlurile regale să fie acordate doar membrilor familiei, copiilor monarhului și nepoților de sex masculin.

Acest lucru înseamnă că micuța Lilibet nu deține acest drept în moemntul de față. „Cu mare bucurie, Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fiica, pe Lilibet, Lili Diana Mountbatten-Windsor, pe lume. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 14:00 cu ajutorul medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA.”, a fost anunțul făcut în comunicatul oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: