Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle și Prințul Harry au primit o veste proastă. Ce se intâmplă cu titlul regal al fetiței lor

Meghan Markle și Prințul Harry au primit o veste proastă. Ce se intâmplă cu titlul regal al fetiței lor

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru adoua oară. Fetița lor mult așteptată s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Prințul Harry și Meghan Markle au ales un nume inedit pentru prima lor fetiță, anume Lilibet Diana. Prințul Harry și Meghan au spus că i-au pus celui de-al doilea copil numele de Lilibet după porecla familiei regale pentru Regină, străbunica bebelușului. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita bunică răposată”, prințesa de Wales.

Va avea sau nu Lilibet Diana titlu regal

Din nefericire pentru Prințul Harry și Meghan Markle, soarta fiicei lor a fost decisă acum mai bine de o sută de ani. Se pare că cel de-al doilea copil al cuplului, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor nu va avea un titlu regal, în urma unei decizii luate acum zece decenii, dar şi a uneia mult mai recente, a ducilor de Sussex.

Conform unei reguli impuse de regele George al V-lea, bunicul reginei Elisabeta, în 1917, Lilibet Diana nu va putea fi prințesă. Regele George al V-lea a stabilit limite în ceea ce priveşte titlurile regale. El a decretat că doar copiii monarhului şi nepoţii de sex masculin vor primi titlu regal. Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, care s-a născut pe 6 mai 2019 va beneficia de titlu princiar.

Care au fost reacțiile Casei Regale o dată cu nașterea celui de-al doilea copil al Prințului Harry

Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântați de știri.„, a fost mesajul transmis de Palatul Buckingham.

Felicitări lui Harry, Meghan și Archie pentru sosirea bebelușului Lilibet Diana. Le doresc tuturor bine în acest moment special.„, a fost mesajul transmis de către tatăl lui Harry, Prințul de Wales.

Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili.„, au transmis Kate Middleton și Prințul William.

Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată. Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră.„, a fost mesajul transmis de către Prințul Harry și Meghan Markle.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: